- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Gitme sarı oğlan biraz kal efsane ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere uzaktan bir gol cakmasi lazimMertensin opsiyon hangi şartlarda devreye giriyor
yıldım bu onur lubunyasındanNörüyon guzum
Belli degilMertensin opsiyon hangi şartlarda devreye giriyor
Elis mi kadewere mi?bordoda oynuyor, hücumlarımıza hareketli,lik getirecek bir isim
Uzar o sözleşme, semboliktir opsiyon. Yakında çıkar kokusu gomisteki gibi. Girdi benceMertensin opsiyon hangi şartlarda devreye giriyor
seko fofanaGiresun maçında ribaundları müthiş topladık ki verilere de yansımış, en çok top çalan takımız.
Ha bunun sebeplerinden birisi de çok top kaybetmiş olmamız tabii ki.
Atak kalitesi zayıf olsa da dönenleri çok iyi topladık; takımı yönlendirecek oyuncu alsak çoğu sorun çözülecek.
O kimseko fofana
Hani istemiyordun evanderi?Hadi abi hadi nwakaeme evander alın gelin acil
bunu paylastik gunduzKafamda bir sürü taktik yerleşim var anasını satayım. Kanatsız oyun vs. Hepsinde de bir şeyler eksik kalıyor. Mesela aşağıdaki sistem tutmaz mı? Kanatsız registalı bir oyun tarzı.
---------------------------Muslera-----------------
Dübua-----------Nellson------- Abdül--------Kazım
-----------------Torreira----Sergio-------Mitsjö------
------------Yunus---------------------Mertens--------
--------------------------Seferovic----------------------
Kesinlikle. Geçiş bile yemedik doğru düzgün ve bunu kimse konuşmuyor.Giresun maçında ribaundları müthiş topladık ki verilere de yansımış, en çok top çalan takımız.
Ha bunun sebeplerinden birisi de çok top kaybetmiş olmamız tabii ki.
Atak kalitesi zayıf olsa da dönenleri çok iyi topladık; takımı yönlendirecek oyuncu alsak çoğu sorun çözülecek.
Hımm. Ama ben kanat olarak düşünmüyorum Mertens ile Yunus'u. O yüzden soruyorum. Half space olarak Sefer'İn ardında oynayacaklar.bunu paylastik gunduz