Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu Yunus-Dubois kanadından kurgulayıp ters kanattan bindirme/topsuz koşu/defansif olarak alan kapatma desteği almamız lazım.2 kanatta da topu ayağına isteyen oyuncu olunca sıkıntı oluyo son maçta gördük Real Madrid sırf bu yüzden Valverde'yi oynattı sağ kanatta.

Giresun ve Antalya maçlarında pozisyon vermedik gerçekten pek.

Hucüm çeşitliliği konusunda kısırlık yaşıyoruz, denildiği gibi oyunu yönlendirecek bir all arounder gerekiyor.

Valla ben 1 aydır forumlarını okuyorum ciddi maddi kriz içerisinde olduklarını yazıyor hepsi. Orada kulüpler transfer karını bizim düşündüğümüz gibi tekrar transfere harcamalarına ayırmıyor muhtemelen. Düşününce de mantıklı geliyor sonuçta taraftar sayısı belli, potansiyel gelirleri belli olan bir kulüp. Marcao'ya verilen 12+3 + %10 bile onların gözünden büyük risk gibi yansıtılıyor.
Tamam da bundan bize ne ki yani ? Bizi ilgilendirmez , oyuncunun değeri kariyeri serbest kalma bedelinden ortada. Marcao'yu haddinden ucuza alınca yüz verdik ayıya geldi s.çtı halıya durumu oldu direkt. Bütçen yetmiyorsa oyuncuyla aradan iletişim kurup kafasını karıştırmazsın. Şimdi 20 verecekleri herifin 5 katı resmi maça çıkmış gencecik ve tutmuş stoper var elimizde. 25 verebilen alsın.

Yerli oyuncu bakıyoruz ama normal paralar vererek alabileceğimiz kaliteli isim pek yok gibi. Muslera'yı neden Türk yapmıyoruz beyler bilgisi olan var mı?

transferde şaha kalkmalıyız yeter bu kdr inaktivite

1660648587791.webp

Giresun maçında ribaundları müthiş topladık ki verilere de yansımış, en çok top çalan takımız.

Ha bunun sebeplerinden birisi de çok top kaybetmiş olmamız tabii ki.

Atak kalitesi zayıf olsa da dönenleri çok iyi topladık; takımı yönlendirecek oyuncu alsak çoğu sorun çözülecek.
Evet maçta özellikle dikkat ettim ben de , geçen sene en zayıf olduğumuz şeylerden biriydi , topla çıktığı gibi kalemizde bitiyordu rakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt