Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha bu takıma vargas gelecekAdana sampiyonluga oynayabilir btw. Belhanda formunu buldu Ndiaye formunu buldu. Henry zaten ligin bugi. Dzuyba Bu Lige çok uygun.
arda gulerin gollerini izledin mi reisMillet kafayı yedi. Mertens e bok atanlar var daha izlemeden girdi geçmiş olsun diyenler.
feneri, bjk, ads yi şampiyon ilan edenler vs.
Şuan bizim kadro fb yada bjk de olsa millet dükkanı kapat kupayı direk ver modunda olacaktı demekki...
Gün geçtikçe insan sadece Türk futbolundan değil seyircisinden de soğuyor
mert muldur alinabilir sirf bu yuzden ben olsam alirdim sahsen boylece keremi de yeri geldiginde benchte tutabilirdikİşte o yüzden diyorum ya bizim beklerin sağlam olması lazım diye. Bunu doldur boşalt yaptığımız zaman uygulamamız lazım ama. Risk aldığımız zamanlarda.
Kerem gecen sene asiri derecede kotu olan Galatasaray takiminda goze batan oyuncu idi. Baska bisey degil.Kerem'in üstü çiziliyor, şaka gibiGeçen seneki takımdan Kerem'i çıkartsan küme düşerdik.
Sesin soluğun çıkmıyodu arda bk gibi oynarken. ee naaparsin antrenman maçı havasinda bir kpasa iste... Bu arada Arda guzellemesini antu da yapabilirsin oraya daha çok yakışıyosun reisarda gulerin gollerini izledin mi reis
sirket bile kurmuslar giderek cogaliyorlar !Yeter son verin artık şuna yahu. Her konuda bir Motz
![]()
Alınıp sol bek olarak oynatman lazım ama. Dübua daha yeni geldi. Onu şu anda kesecek bir güç yok sağlam ise.mert muldur alinabilir sirf bu yuzden ben olsam alirdim sahsen boylece keremi de yeri geldiginde benchte tutabilirdik
almaacık konusalım. cebimde 20 milyon cash olsa nelssonu almam.
ne alayım
Miçö çok abartılıyor, iyi de öyle müthiş katkılar verecek birisi değil.miçönün çok etkisi vardı
akbaba dahi etkiliymiş ki o çıkınca çöktü o istatistikleri
İyiki cebinde 20m yok hayatın boyuncada olmaz zaten o ayrı konu ve iyiki futbolun herhangi bir yerinde görev almıyosun.acık konusalım. cebimde 20 milyon cash olsa nelssonu almam.