Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.640
- 91.795
- 5.093
Çözerdi de soyguncu Ciner bizden 10 milyon isterdi.bir eren elmalı sorunlarımızın çoğunu çözerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çözerdi de soyguncu Ciner bizden 10 milyon isterdi.bir eren elmalı sorunlarımızın çoğunu çözerdi.
orda da keremi ovuyorum. orda da var senin gibi tipler. nasıl kuduruyolar gormelisin.Sesin soluğun çıkmıyodu arda bk gibi oynarken. ee naaparsin antrenman maçı havasinda bir kpasa iste... Bu arada Arda guzellemesini antu da yapabilirsin oraya daha çok yakışıyosun reis![]()

okan hoca'nın kredisi biter bence puan kaybında.Reisler ümraniye maçı ne olur
Yalnız ümraniye giresundan daha organize ve hızlı çıkan takım bizim defans ve ortasahadaki durumu düşününce sıkıntı yaratabilirler. inş.bir sıkıntı yaşamayız egerki yaşarsak okan hoca için pek iyi olmaz gibi
sıkıntı çıkarsa fatih terim sesleri iyice yükselir şimdiden yükseltmeye başlayanlar var hattaReisler ümraniye maçı ne olur
Yalnız ümraniye giresundan daha organize ve hızlı çıkan takım bizim defans ve ortasahadaki durumu düşününce sıkıntı yaratabilirler. inş.bir sıkıntı yaşamayız egerki yaşarsak okan hoca için pek iyi olmaz gibi
Yeter son verin artık şuna yahu. Her konuda bir Motz
![]()
kaliteli kanat transferi yapılana kadar bu pp ile devam #yeniprofilresmi #mozart
konumum hakkında kisa bir yorumunu almak isterim
Miçö çok abartılıyor, iyi de öyle müthiş katkılar verecek birisi değil.
niye lan? 20 milyonum olsa 1 milyonunu sana verirdim.İyiki cebinde 20m yok hayatın boyuncada olmaz zaten o ayrı konu ve iyiki futbolun herhangi bir yerinde görev almıyosun.
önce karnını doyur benim ihtiyacım yokniye lan? 20 milyonum olsa 1 milyonunu sana verirdim.
Reisler ümraniye maçı ne olur

Kesinlikle hemfikirim.Miçö çok abartılıyor, iyi de öyle müthiş katkılar verecek birisi değil.
Abicigim o kadar abartılıyor ki sanırsın kimmich geldi.. 2 tane uzun topunu görünce teknik ve pas kalitesinin baya geride olduğu belli oluyor zaten.. Ama faydalı olur mu mutlaka olur mevcut orta saha kurgusunda