- 21 Ocak 2010
- 72.825
- 51.245
- 5.003
Fakir falcaosu galatasarayá penetrasyon hazirliginda diye cevirdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalgaya vurma, nelsona kime yirmi üstü vermezYok ya , üstüne para verelim hatta. Son kullanma tarihi geçiyor 24 yaşında olmasına rağmen malum.
NakaemeHızlı siyahi kanat ve forvet lazım
Ali naci liste icin olmazsa daha iyisi demedi mi yav hedef belli icardi o olmazsa ronaldo.belotti olmazssa bir başka italyan cutrone'yi almayı deneyelim o da olmazssa alternatiflere bakalım bence Patrick Cutrone - Oyuncu profili 22/23
Marcao alirmisinacık konusalım. cebimde 20 milyon cash olsa nelssonu almam.
ronaldo zor icardi'yi de istemem özel hayatından dolayı rakiplere malzeme çıkacağı içinAli naci liste icin olmazsa daha iyisi demedi mi yav hedef belli icardi o olmazsa ronaldo.
Ekli dosyayı görüntüle 173932
Mertens'de menemenci çıktı.
ALEX FENERI PENETRE ETUlan penetra muthis bir soyismi degil mi yaaa !
Ozan Tufan'ın daha akıllısı. İlk 11 oynayamaz diyemem ligde müthiş işlere ihtiyacımız yok. Öyle Siopis, Arao gibilerinden iyi herif.Kesinlikle hemfikirim.
İyi bir pasör değil veya henüz çekingen. Mücadeleci, vücut vücuda temaslı oynayan bir oyuncu da değil. Pozisyon bilgisi yüksek gibi. Bu da iyi yer tutarak özellikle alan daraltma ve pas arası olasılıklarını artırır. Bunların dışında bir artısını görmedim ben. Bizim takımda 11 oyuncusu olamaz.
Torriera - Oliviera - 10 Numara orta sahası ile oynarız sezonu.
13 veren 20 de verir yeterki pazarlamasını bil dünya kupası var Danimarkanin en iyi genç stoperi.Gecen sene 13.bitirdik diye begenilmiyor ama doğru zamanı beklersen daha iyi teklifler de gelirDalgaya vurma, nelsona kime yirmi üstü vermez