Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Ekdal dimi patron?Olsen sağ sol bek de oynuyormuş.
Tabii önceliğim ereksiyon olurdu benim, o çocuk daha iyi stoper.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekdal dimi patron?Olsen sağ sol bek de oynuyormuş.
Tabii önceliğim ereksiyon olurdu benim, o çocuk daha iyi stoper.
En iyisiEkdal nasıl bir stoper sizce
???Anlaşılan Fatih hocamiz son imzayi ertelemek zorunda kalacak...
Kaynaklarim kesildi maalsf
2 maçtır penaltılarımız verilmiyor bir tane açıklama yok .. geçen hafta Ali Koç hakemlik bir şey olmamasına rağmen nasıl ağlıyordu.. bu haftada Nur çebi aynı.. ses çıkarmadıkça üstümüze çok geliyorlar susmamak lazım.
Hakemleri de yener miyiz ağabeyboşver rtaş taraftar bunu istiyodu kötüydük diyip oturucaz artık hakem konuşmıycez
Hakemleri de yener miyiz ağabey
@Onur Üründül ile iletisime gecmen lazim, o sana anlatir proseduru ve yardimci olacaktir.hocam mesajlarim nasil hemen onaylanir
Bu sene hakemler evlere şenlik iyice. Yenmek zorunda kalabiliriz ağabey. Masabaşında yeneriz umarımyenmemiz lazım istenen o idi en son
sen kimsin laBu sene hakemler evlere şenlik iyice. Yenmek zorunda kalabiliriz ağabey. Masabaşında yeneriz umarım
Belansen kimsin la
Reisler ümraniye maçı ne olur
Yalnız ümraniye giresundan daha organize ve hızlı çıkan takım bizim defans ve ortasahadaki durumu düşününce sıkıntı yaratabilirler. inş.bir sıkıntı yaşamayız egerki yaşarsak okan hoca için pek iyi olmaz gibi
sözlükten - bizim foruma kadar çok abartılı yorumlar okudum ..