Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asla böyle olmadık. Mevcut borç ve kur durumu da asla böyle değildi. En düşük gelir, en yüksek gider noktasındayız.

Daha 1.5 sene önce orta saha alamadık bu sebeplerden. Sezona Taylan, Kılınç, Belhanda hattıyla girdik ve tek yedek Etebo idi.

30+ adamlara yüksek maaşları vermekten ben keyif almıyorum o da işin ayrı boyutu.

Demek istediğim 90’larda da ekonomik olarak sıkıntıdaydık, 2000’lerde de. Batacak olsak batardık zaten. Ha bu seneki maaşlarla önümüzdeki sene sıkıntıya gireriz gene, o doğru. Tek yol şampiyon olup kapağı şampiyonalar ligi’ne atmak. Ekonomik açıdan ancak bu rahatlatır.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kavame falan yok artık. Biz tempo diyoruz, hızlı adam diyoruz bunlar gidip de 34 olacak adamı almazlar. Yeni babel kaldırmaz bu benim bünye. Umarım yalandır

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek istediğim 90’larda da ekonomik olarak sıkıntıdaydık, 2000’lerde de. Batacak olsak batardık zaten. Ha bu seneki maaşlarla önümüzdeki sene sıkıntıya gireriz gene, o doğru. Tek yol şampiyon olup kapağı şampiyonalar ligi’ne atmak. Ekonomik açıdan ancak bu rahatlatır.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
90 ve 2000 lerde böyle kur artışı yoktu.

Nwakaeme istemeyenler saka mı ver 1+1 opsiyonlu sozlesme bak keyfine. Bu adam 4 senedir ligin icinden geciyor. Keremle sezon bitmez.

Nwakaeme'ye ben hayır demem. Kolay top kaybetmeyen bir opsiyon şart hücuma. Benim tercihim Vargas olurdu ancak Nwakaeme de olur. Kerem'i de harekete geçirir oraya yapılacak bir hamle.

Bence nwakeme işi oldu nabız yoklanıyo gibi , ben olumluyum bu transfere geçen sezon 15 gol 11 asist yapmış keremin bu şımarıklığı varken uygun bi maaşla nwakeme transferi mantıkli gibi duruyor.

Luyindama 3 milyon euro'ya gitti deniliyor doğrumu varmı bilgisi olan renktaşımız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt