Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.849
- 18.946
- 1.188
Adanasarayyyy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
90 ve 2000 lerde böyle kur artışı yoktu.
mizah başlığına taşınması gereken 1 post
bak helebak hele
Batmak ayrı bir durum. Tüm kulüpler teknik olarak batık zaten, o olası hükümetlern bunları taşımayın demesine bakar. Yarın hepsi kayyum kontrolüne geçebilir tek sözle. Kapanmaz ama bütçeler ciddi düşer.Demek istediğim 90’larda da ekonomik olarak sıkıntıdaydık, 2000’lerde de. Batacak olsak batardık zaten. Ha bu seneki maaşlarla önümüzdeki sene sıkıntıya gireriz gene, o doğru. Tek yol şampiyon olup kapağı şampiyonalar ligi’ne atmak. Ekonomik açıdan ancak bu rahatlatır.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Aynısını yazdım üstte demek ki biz renktaşız2 senelik senede 1.5a ıyidir nwakeme. Çalım atma özelliği kapalı savunmalara iş yapar bizim ligde.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onemli olan o kadar insanin degil senin begenip begenmeyeceginforumda bu kadar insan istemiyorsa nwakameyi o transfer tutar aga.
Aynısını yazdım üstte demek ki biz renktaşız![]()

Inanmayip da napak renktas sen söyle. Zaman gecmiyor. Hareket yok nöbette, biraz hareketlenelim yavSiz Twitter'da no-name her yazılana nasıl inanıyorsunuz yav.
SA nwakaeme fan club dernegi baskanligina adayligimi koymak istiyorum
SA nwakaeme fan club dernegi baskanligina adayligimi koymak istiyorum