Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu saatten sonra çizgiye inip orta acabilen tarz oyuncuya ihtiyacimiz var. yok defansa yardım etmiyormus vay efendim bencilmiş geçelim o işleri. orta açamıyor takım içerisi de bu malaklar orta acamayacak diye dolmuyor. boşa niye kosu yapayim ki diyor topcuda ister istemez. dağa taşa başa açıyorlar topları çünkü. o yüzden hareketli topa insan evladı gibi vuran tam isabet olmasada oyuncumuzun en azından erişebileceği ne bileyim rakibi bozabileceği yerlere ulastırabilecek acil kanat oyuncusu bek atın üzerimize. transferlerden tek beklentim bu şu saatten sonra.

Ya santraforun orta kafa golcü, sen içe kat eden kanat alıyon yine. Bari bir kanat ortacı olsa, Engin Baytar'ın kanat hali lazım bize

mertes 35 yaşında tamam dedik yeter yaşlıları doldurmayın şu takıma ya. Gidin 1 2 milyone fransadan genç oyuncu alın belki boey gibi çıkar. nkamweye nedir ya.

Ne guzel soyluyorsun performansindan

Lazim abi bize boyle biri lazim

Calim atabilen futbolcu gormedik 10 senedir su takimda

Kanatlara 1 nwakaeme 1 genc zenci muthis planlama

Ha 2 milyon cok ona karsiyim 1,2 helalidir
1.5 imza parasız iyidir ama gelirse fazlasını alır muhtemelen o yüzden gelmesin.

Alın şu vargası kardeşim sol sağ orta bu adam ileride her yerde oynar ayağı iyi çalım var yaşlı değil ligi biliyor yunusu tanıyor daha ne olacak yav alın şu adamı işte.

Vargasi alsalar nwakameye bende hayir derim

Ama ilginc sekilde ismi dahi gecmiyor

Vargasdan iyisini nasil bulacagiz

88’de ben doğduğumda atılan 0’lardan sonra dolar 1.5 olmuş ve sonra o sayı 2003’te 1.5 milyona çıkmış. Sonra gene 0 atmışız. Zaten 90’larda da enflasyon sorunu vardı diye hatırlıyorum. Yani şimdiki kur artışını bahane edip kulübümüzü acındırmak boş geliyor bana.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
O zaman futbolda dönen paralarla şu ankinin pek alakası yok yav.

20 tane futbol topuna bonservis alınıyormuş o yıllarda.

2000 sonrası düzen bozulmaya ve kulüpler borçlanmaya başlıyor. Senin 2000lerin başındaki maaş bütçen 10 m dolar bile değildir muhtemelen.

Acındırma gibi bir durum da yok, gelirin giderinden fazla olmalı bu çok açık. Hiç bir finansal yapı da risk faktörü göz önüne alınmadan yönetilmez. Gelirimiz yok, bu bir realite, daha 10 gün önce geçen senenin bilançosu açıklandı, her şeyin ekside.

Eski dönemki kur artışlarıyla şu anı da kıyaslayamayız, etki alanı çok daha geniş kur artışlarının şu an. Türkiye'de son 1 senede yaşananların daha önce yaşandığını pek sanmıyorum.

Vargasi alsalar nwakameye bende hayir derim

Ama ilginc sekilde ismi dahi gecmiyor

Vargasdan iyisini nasil bulacagiz

Adamı gördük bide riskli biri değil neler yapabileceğini göstermiş ben geçen sene baya maçını izledim gerçekten seferoviç tarzı bir adam için vargas büyük şans olur.

Vargas'ın kulübüyle Shanghai Port anlaşmış ama daha oyuncuyla anlaşamamış mı ne diyolardı.Çin Ligi fazla bonservis vermiyo son zamanlarda Stanciu'yu bile 4 milyon euroya aldılar bu da o bonservise yakın gider biz alalım gitsin sol kanada yav..
Vargas+ elis/reiss nelson alinmali...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt