Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.806
- 40.545
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ben demedim öyle bir şey.Reis sen demin TSyi şampiyon yapan adam istenmiyor falan demedin mi yav
giresun macından sonra 11 in hepsini istemıyom
ulan problemde o zaten calım atsan ötekisi geliyo onu calımlasan baskası. 30mt ye kitliyor rakipler oyunu. kenar ortaları, duran toplar hariç acman namümkün. çok ekstra işlerin şansın yanında olmalı ki birini yatır diğerine çarptırmadan kaleyi bulabil. oda her maçta olmaz.Bence Wakayeme'yi alak. Kapalı savunmaları açamıyorduk FT döneminde. Bu sezon da açamadığımız Giresun maçında görüldü. Tek golümüz yine geçiş oyunundan geldi Gomis ile. Wakayeme de telefon kulübesinde bile çalım atabilen bir herif. Ha yaşlı ve panik transferi olacak ama yapacak bir şey yok.
Ali yıldız diye biri yazmış onuReis sen demin TSyi şampiyon yapan adam istenmiyor falan demedin mi yav
DogruMertens nwakaeme falan yaşlı topçular doğru ama en azından 1+1 sözleşmeler yapılıyor. Babel falcao feghouli falan 3-5 yılllık sözleşmeleri alıp yatışa geçiyordu.
Geçen ay 18 gün boyunca kaz dağlarında kaldım son hafta çok sıkıldımisi gucu birakip egede deniz kenarinda bir bag evinemi yerlessem
Konuyu terket.giresun macından sonra 11 in hepsini istemıyom
trabzonspor 330.000 kmdeki wakayemeyi masrafı cok yolda bırakma ihtimali olabilir parcası pahalı diye istememekte
onu gonderıp yerine 100.000 km atik trezeguet masrafsız adam almakta
transfer komitemizi bu gercekle basbasa bırakıyorum