Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Nwakeme için o paraları vereceklerse Onyekuru'yu alsalardı.
ah gürko ahh kafasına sıcam kimin aklına gelmediyse. hep o kerem idare eder, gecen sene böyle oyunu oynayan adamı kesemeyiz düşüncesinden bunlar. yerli kuralı da var tabi. yunus / kerem ikilisini herkesten önce yazmıslardır tahtaya. şimdi nwakame yapıp sonradan oyuna alarak skor yapmasını düşünüyorlar. kerem için geçen sene sonu satılmalı bu sezon yarardan cok zarar verir diye az yakarmadım.

Wakayeme filan normal yaw. Yonetimin tek amaci sampiyon olmak.
Keske Treze'yi biz alsaydik.

ah gürko ahh kafasına sıcam kimin aklına gelmediyse. hep o kerem idare eder, gecen sene böyle oyunu oynayan adamı kesemeyiz düşüncesinden bunlar. yerli kuralı da var tabi. yunus / kerem ikilisini herkesten önce yazmıslardır tahtaya. şimdi nwakame yapıp sonradan oyuna alarak skor yapmasını düşünüyorlar. kerem için geçen sene sonu satılmalı bu sezon yarardan cok zarar verir diye az yakarmadım.

Kadınlardan anladığın kadar futboldan da anlıyorsun kardeşim. Etkiliyorsun beni.

Trezeguet'i her zaman isteyen biri olarak büyük kayıp yok orada. 4 küsür bonservis 2 küsür maaşa o seviyede adam bulunur. 1.5 açıkladılar da bunların zengin bir yöneticisi var uçak yollayan, maaşların bir kısmını o veriyor bu dönem.

Nwakeme transferi olacaksa bana sorarsanız yanlış olur o zaman neden onyekuru düşünülmedi der taraftar hem hani biz oynayan ve hazır oyuncu istiyorduk . Bu transfer olursa net yönetim ve okan hoca panik olmuşlar hissi uyandırır.

ulan problemde o zaten calım atsan ötekisi geliyo onu calımlasan baskası. 30mt ye kitliyor rakipler oyunu. kenar ortaları, duran toplar hariç acman namümkün. çok ekstra işlerin şansın yanında olmalı ki birini yatır diğerine çarptırmadan kaleyi bulabil. oda her maçta olmaz.
Wakayeme 2-3 kişiyi geçebilen bi herif. Yaw zaten 1 kişiyi geçince savunmanın dengesi bozuluyor hemen. Bizde o ilk kişiyi geçecek adam da yok Yunus dışında.

Duran topa çözüm bulamayız. Dünyanın en kötü korner kullanan ekibiyiz. O yüzden Wakayeme tipi biri şart.

Stoper kaldı galiba belki oraya Türk kontenjanı için Kaan gelebilir
Sol açık,ortasaha ve forvet minumun 3 adam Maximum 4 adam alınır

Nwakameyi isteyip ayağına bakacak teknik direktör biraz sistemsel bir oyun geliştirmeyi denese, bireysel yeteneklere değil de takımın oyun gücüne güvenecek bir yapı oluştursa olmaz mı?

En iyi oyuncumuz kerem diyoruz hoca üstüne mertens çekip keremin yerinde oynatıyor onun üstüne de tsnin sallamadığı 33 yaşındaki adamı istiyor.

Yok artık yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt