- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Eduard da mı tutmadı yav
tuttu sayılır. mateta da öyle ama orda net bi herif hala yok. onları bırakmazlar ztn ayew falan olur anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eduard da mı tutmadı yav
Verelim gitsin Nwakaeme ile takılsınlar halı saha maçı falan yapsınlar
Vargas ve Yunus'u da alırız diyordu geçen sene ama alamadı. Sancak biraz fazla iddialı davranıyor bu konularda.
2 m euro falan olsa direkt alırdı zaten.
Ajew bize uymaz reistuttu sayılır. mateta da öyle ama orda net bi herif hala yok. onları bırakmazlar ztn ayew falan olur anca
Ayewi gecen gun de yazdim. Alirsak baya is gorur bence. Seferle de iyi ikili olurlarCrystal Palace 'rush' to sign Ismaila Sarr. Patrick Vieira has already spoken to Sarr. Leeds United are also strongly interested. Wages have almost been agreed. However, the move depends on an attacker leaving the club
matetayı kiralıyalım ya da ayew ya da eduart
Kadroda kaç tane aynı tip kanat var, yeter ulan yeter :crushed:
Bu Viera ırkıçı mıdır ahbert? Siyahi olmayan adam transfer etmiyor resmen.
Sarr için doğru dürüst kimse teklif yapmayınca son anda bir sürpriz olur mu diye içimden geçiriyordum.:red:
Tam aksi post attim hemen altina. VinliyorumAjew bize uymaz reis
Olise yaşıyor mu onu verin.
Ayewi gecen gun de yazdim. Alirsak baya is gorur bence. Seferle de iyi ikili olurlar
Ortasahaya benim Lens'deki çocuk geldi. Hatta dün son dakikalarda Zaha andavalına gollük kesti boş kaleye direğe vurdu.orta saha lazım aslında ama sarr da çok ii herif doğrusu. gerçi sağda oliseh ve ebowie mi ne yeni gelen herif var.
Ben maaş meselesinden değil de takımı ile olan bonserviste sorun olduğunu düşünüyorum.bu 1.5m istemiyor anlamına gelmiyor genede. ilgimiz varsa biz ne verdik umut ne istiyor olarak değerlendirmek lazım
Ortasahaya benim Lens'deki çocuk geldi. Hatta dün son dakikalarda Zaha andavalına gollük kesti boş kaleye direğe vurdu.
andaval demiyelim ahbert zor posyondu doğrusu
En cok istedigim sol kanat muthis bi herifZaha gelsin