Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
Nvakame ismi geçiyor. Kaç yaşında bilmiyorum. Ama daha iyi ve daha gencine ihtiyacımız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddili mi reisRonaldo -> Dortmund
Ispanya basini yazmisciddili mi reis
Hayırlı olsun
Hayatimda ilk defa ilk sayfaya denk geldim
Kesin bugun fb 6 tane atar bizde en kotu topculari alir getiririz
Wakeme Jeans
çift haneli gol ve asistForvet u 23 olsun isterim benWakame yarın takıma katılır muhtemelen.
10 numaraya oyuncu alınacağını sanmıyorum o gelirse, forvetle stoper alıp belki u23 kovalarız artık.
Ben de adamın başlığında aynısını düşünerek yazdım, şimdi gördüm yazdığını. Hangi takımda nasıl oynadığı kadar rakiplerin ne oynadığına da bakmak lazımHiçbir takım TSye bize kapandığı gibi de kapanmıyordu, kapanmaz da.
Hayvan gibi adamlar almışsın hala bireysel kendine oynayacak oyuncu peşindeyiz, niye takıma kurgu oturtamıyorum girsin de işte maç alsın diye. Ülke futbolunun zihniyeti bu oldukça Avrupa'da daha çok elimize verirler. Güncel taraftarın Avrupa umrunda olmadığı rezil ligi kazanmak daha önemli olduğu için normal gerçi.
Medeniyetsiz barbar kro denmisti bizim taraftara. Medeniyetin besigi kopenhagtan goruntuler