- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 milyona gelsin.
Eski kankan
Engelleyin ozaman beyefendisizi tanımıyorum lütfen alıntı yapmayın benle
GscimbomMobile
Bugün italyan basınında bir haber vardı. Icardi Galatasarayin teklifini değerlendirmeye aldı diye
Hangi KolpaDubois'de bir şey yoksa Kolpa ---> ihraç
SenHangi Kolpa
Eski kankan
Zorunlu opsiyonu kitleyemedikleri bir takım bulamazlarsa yollarlar. Sanirim transferin son haftası olur.20-25m zorunlu mu, uzayin
Oluyo öyle şeyler ağa boşver tez dönmüşsün az önce birini 3 sene sutladilar bi buton kaymasına bakıpyo bu işler. Döndüğünde 5.yildizi takabiliriz. Konu dışı msjdan gitmişsin belli ki 69 u size göre güzel hatunlar başlığında paylaşsan layk yağardı talihsiz olmuşValla Baska bir sey olmadı bende anlam veremedim.![]()
Bugün italyan basınında bir haber vardı. Icardi Galatasarayin teklifini değerlendirmeye aldı diye
Bisey varsa modluk?
Ben de katılıyorum gelenler alternatif acısından iyi olur diyorumBu takım transfer yapmadan da kafaya oynar çok kötü değil ilk devreyi kazasız belasız atlatabiliriz diye düşünüyorum. Sırf yaptı desinler diye transfer yapılma ihtimalinden dolayı son derece tedirgin saatler geçiriyorum..