Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğimiz haberleri yeni bir şeymiş gibi duymak hoşuna gidiyor galiba renktaş.evet ekibimizin haberlerine geciyorlar 5 dkya
Cuma günü okan buruk düşmanlarını yok edeceğiz.
okanın yerine terimi getirmeye çalışıyorlar ya ona binaen söylüyorum. yoksa getirselerdi iyi bi yabancı hoca ama piyasada vaziyet belli, yabancı iyi hoca getirmek kolay iş değil.Kiyas yanlis
Kotunun kotusumu kiyasimiz harbiden
O kesin bir haber değil belki dediler kendi yorumu sanırım.Lan ne zammı yapıyorsunuz offfffff
okan buruk terimin son 3 sezondaki halinden her türlü daha iyidir.
okanın yerine terimi getirmeye çalışıyorlar ya ona binaen söylüyorum. yoksa getirselerdi iyi bi yabancı hoca ama piyasada vaziyet belli, yabancı iyi hoca getirmek kolay iş değil.
Öncelikle kadroyu göreceğiz bakalim. Pva ve akbaba kırmızı çizgimiz. Kerem genç menc, mertens hazır değil falan ok hadi. Ama çift forvet falan bir daha hayati boyunca yapacağını sanmıyorum. Hatalarından ders alan bir sahis.Muratim yine ilk hamle çift forvete dönerse okana taraftarın biri dalar.. Yanlışlardan dönme maçı olması dileğiyle
Allah göstermesin kimseye evladı hasta bir baba olarak odaklanabilmesi mümkün değil kimsenin çok normal o dönemin öyle geçmesi yine de fena olmayan bir Cl geçirdi bence o gruba göre20 21 sezonunda 2sini kıyaslasak ft 5 gömlek üstün çıkar