Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.791
- 73.315
- 5.188
Bu aralar ara verdim, bi transfer gelişmesi şartReis beğeni işini bıraktın mı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aralar ara verdim, bi transfer gelişmesi şartReis beğeni işini bıraktın mı ya
emin oynar bence ya hatta baya iyi, tecrübeye ihtiyacı var
Beni bir tık üzdün ama çok mu olumsuzum ben reisBu aralar ara verdim, bi transfer gelişmesi şart

Yav bu forum adamı bağımlı yapıyor resmen her yaz ve kış transfer dönemi mevsimlik işçi gibi burdayım sonra yok oluyorum![]()

Ahmet Bulut merkezli yapıyı bozmuştu. Bu yüzden Gedson'u Beşiktaş'a götürdü o da. Onlar da Bulut'un adamları.ışıtan bunlara ne yapmışsa 1 senedir sallıyorlar bıkmadan![]()
Ciddi manada olumsuzluk yapıyordun toreyrada ordan kalmış aklımdaBeni bir tık üzdün ama çok mu olumsuzum ben reis
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onyekuru + Sekedika = Onyedika ?Di Marzio: Milan, Onyedika için 4 milyon €+bonuslar teklif etti. Kulübü 10 milyon € istiyor.
Cuma günü ekran başında olVay be iyi bir futbol maçımızı izlemeyeli yıllar oldu .. çok özledik yav
belli bi grup çatışması olduğu. floryadan kovdu herhalde bunların adamlarınıAhmet Bulut merkezli yapıyı bozmuştu. Bu yüzden Gedson'u Beşiktaş'a götürdü o da. Onlar da Bulut'un adamları.
Di Marzio: Milan, Onyedika için 4 milyon €+bonuslar teklif etti. Kulübü 10 milyon € istiyor.
Torreira benim için çok çok zor bir transferdi gerçekten şaşkınım hala 26 yaşında prime olacağı yaşta 6 milyona aldık bu adam eğer iyi performans verirse yine piyasa yaparsa Türkiye satış rekoru kırarCiddi manada olumsuzluk yapıyordun toreyrada ordan kalmış aklımda
Cuma günü ekran başında ol