Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yeterrrr bu transfer doyumsuzlugunuz bitmiyor

....................... Muslera
Dubuga... Metehan... Emin..... PVA
.............. Torreira...... Misyö
Yunus............ Evander....... Ziyech
.....................Dembele

Kerem
Mertens ( 90 dakika kaldiracak gibi degil sanki)
Olivera
Hizli bir kanat
Seferovic

Gibide farkli opsiyonlarin olur

Alin size full pozitifzm verecek ve mucadele edecek bir kadro
Ya yemin ediyorum sırf şu mesajlardan yıldım neden yenildik şu Giresun'a Allah kahretsin dedim sayende. 3 günde beynimizi Skibbıraktın yemin ederim her sayfada muhakkak böyle bir yorum :red:

Transfer doyumsuzluğu diyip 30 milyon Euroluk yeni transfer yapmışsın üstüne 10 milyon Euro yıllık maaşı olan adamları yedek bırakmışsın :asd: Allah kahretmesin böyle futbolu renktaş.

Okan hoca panik kazanma gerginliği var takım seri galibiyet refleksi kazanamadığı zaman Okan hoxa panikle hata yapacak gibi duruyor

Ya yemin ediyorum sırf şu mesajlardan yıldım neden yenildik şu Giresun'a Allah kahretsin dedim sayende. 3 günde beynimizi Skibbıraktın yemin ederim her sayfada muhakkak böyle bir yorum :red:

Transfer doyumsuzluğu diyip 30 milyon Euroluk yeni transfer yapmışsın üstüne 10 milyon Euro yıllık maaşı olan adamları yedek bırakmışsın :asd: Allah kahretmesin böyle futbolu renktaş.

Ofans icin yapilacak transferleri ayri tutarak diye belirttim hep

Cuma günü maçta çıkacak kadro
Tahmini ;

Muslera

Boey - Nelson - Abdül 🤦‍♂️ - Kazımcan

Torreira - Midtsjö

Yunus - Olivieria - Kerem

Sefer​

abdülkerime niye böyle muamele yapılıyor daha 2. maçtan

olabilir böyle şeyler

maç içinde kötü değildi çocuk

Abdülkerim her hata yaptığında elinden kaptığımız takımlar bize totosuyla gülecek .
o yüzden ileride inşallah bize çok faydalı olur ve böyle saçma hatalar yapmaz bi daha

Abdülkerim her hata yaptığında elinden kaptığımız takımlar bize totosuyla gülecek .
o yüzden ileride inşallah bize çok faydalı olur ve böyle saçma hatalar yapmaz bi daha
Gedson bu hafta bir penaltı bir frikikle rakibi maça ortak etti.

Ona gülmeleri biterse bize dönerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt