Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda Gülerin satisindan para kazansak komik olurdu

Tribün benim de son kez yer aldığım 17/18de bitti. O dönem bile gelip maç boyu instada takılanlar oluyordu.

Sonraki sene de işte VIPden izlediğim Başakşehir maçıyla zirveyi gördük ama o sezonun geneli kötüydü.

Kombine satılması falan boş iş, 17/18de kaç tane maçı biz kazandırdık, her maç sonu ses kısık eve gidiyordum ki ünide derse girdiğim dönemler yani ses kısıklığı benim için büyük sorun olmasına rağmen.

[Di Marzio] Milan offers 4 million + bonus for Midtjylland's Onyedika. Midtjylland asks for 10 million.

Mesut geldiğinde de 10 noda Akbaba ve Belhanda'sı olan takım laf edemez diyorlardı. Ettik, dumur oldunuz sonra da salağa yattınız, o gelsin, bu gelsin sonra gelip kötü olunca, kim aldı bu adamı.

Hazard nerden çıktı ya, ben o çöpün en son ne zaman top oynadığını bile unuttum

Tribün benim de son kez yer aldığım 17/18de bitti. O dönem bile gelip maç boyu instada takılanlar oluyordu.

Sonraki sene de işte VIPden izlediğim Başakşehir maçıyla zirveyi gördük ama o sezonun geneli kötüydü.

Kombine satılması falan boş iş, 17/18de kaç tane maçı biz kazandırdık, her maç sonu ses kısık eve gidiyordum ki ünide derse girdiğim dönemler yani ses kısıklığı benim için büyük sorun olmasına rağmen.
18/19 da iyiydi bence. Transferde yaşanan hayal kırıklıkları taraftarı biraz düşürse de özellikle ikinci yarı motive bir taraftar vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt