- 18 Temmuz 2009
- 82.207
- 240.363
- 5.263
İkisi de gol olmadı onların.berkan kutlu - rize ve aytaç karanın maçı hatırlamıyorum geri pasla yedirdiği gol unutulmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisi de gol olmadı onların.berkan kutlu - rize ve aytaç karanın maçı hatırlamıyorum geri pasla yedirdiği gol unutulmuş.
Hiçlik felsefesinin alanına girer buOkan Buruk'un sistemi nedir?
aldatilmis hanimkizimiz uzucu
Bizi mi demeyi istedin?Keremin krediye bak 2 maçlıkmış. Geçen sene kümede tuttusizi.
acil satmamız lazım herif her idmanda 6 ay yaşlanıyor
Mesele kötü oynaması da değil hali, tavrı pek yakışık değilKeremin krediye bak 2 maçlıkmış. Geçen sene kümede tuttu sizi.
Çocuğa sallıyorlar ya onlara diyorum. O asılsın bu satılsın. Türk yok zaten takımda. Emre kılınç ile oynayacaklar sonra sövecekler.Bizi mi demeyi istedin?
Alakayı anlayamadım o postla.Muslera bana göre çok daha fazlasını da kurtarır maç içinde hatırlıyorum da o yedek kaleciler ile maça çıktığımız maçları kafayı yiyordum. Muslera varken muslera oynar bu takımda. İlk maçta zaten maç kurtardı bu sene. Bakalım nasıl sezon geçirecek
Bu doğru tripli nazlı bebe. Ama oynamak zorunda bu Türk kontenjanında biz de destek vermek zorundayız.Mesele kötü oynaması da değil hali, tavrı pek yakışık değil
Nasi ya hani italyadan teklif yagiyodu bu adamasion b takımında oynuyomuş (swiss 3.lig) prof seviye olduğunu sanmıom, neyse pandemi zmnı ligin sonunda 1 maçta oynatmış sion bunu gören bi kaç klüp teklif yapmış alanyaya gitmiş. 1 sene alanyada prof olarak oynadı biz aldık b. varmış gibi. alanyada da kimsenin dikkatini çektiğini sanmıorum aldığımızda o kim diye düşündüm bi 20 dk. ha bi de monthey diye bi takımda oynamış 20 yaşına kdr maçları var youtubeda bildiğin amatör küme göbekli herifler oynuyor.
Dakika Elmas da ninesiSaniye Elmas anası mı?
Sayın Ozan. sizin takım yok mu?Keremin krediye bak 2 maçlıkmış. Geçen sene kümede tuttu sizi.