Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pvayi istememesinin baska bir aciklamasi yok gibi
İstemiyor diye bir şey yok, basının mabaddan uydurması. Kazımcan yeterli görülmemiştir, rotasyona genç bek bakıyoruzdur.

Kerem denilen çukurun arkasında kim oynasa acı çekecek bu kafada giderse.

Galatasaray'da bireysel hatalardan yenen goller: (AA)

• Muslera: 4
• Taylan Antalyalı: 3
• Luyindama: 3
• Marcao: 2
• Emre Kılınç: 1
• Pena: 1
• Okan Kocuk: 1
• Linnes: 1
• Abdülkerim Bardakcı: 1

hata derken yan toplara yanlış çıkması topu elinden kaçırmasi falan herhalde. Mesela Altay veya ugurcan da durum ne onlar Hk haber var mı? Yada de gea 2 gün evvel 2 bireysel hatası var tek maçta. Hangi 4 den bahsediliyor örnek alalım.
Berkan nası yok bu listede?

Tamamen karalama haberi altını dolduramadım doldurabiliyosan aydınlanmak isterim

GscimbomMobile

O topuk pası mı yoksa koşarken topu mu geçmiş?
kerem cok elestriliyor ama garip kaotik bir calim tarzi var yani bazen sansina geciyor adamlari top ayagina carpiyor onune dusuyor rakip afalliyor ama bu da bir yetenek ayagina top yapisan oyunculardan kerem sadece biraz heyecanina yenik dusuyor gibi bazen topu gereksiz ayagindan aciyor sonra geri kazanmak icin riskli hareketler yapiyor

aslinda arda'dan cok sey ogrenebilirdi bu acidan arda prime zamaninda en iyi turk topculardan birisiydi belki de en iyisi.

keremi cok fazla gommemeliyiz diye dusunuyorum bizim degerlerimize cok cop muamelesi yapiliyor gorduk marcao kac paraya gitti bu yuzden biraz da..

hata derken yan toplara yanlış çıkması topu elinden kaçırmasi falan herhalde. Mesela Altay veya ugurcan da durum ne onlar Hk haber var mı? Yada de gea 2 gün evvel 2 bireysel hatası var tek maçta. Hangi 4 den bahsediliyor örnek alalım.
Berkan nası yok bu listede?

Tamamen karalama haberi altını dolduramadım doldurabiliyosan aydınlanmak isterim

GscimbomMobile
PSV maçındaki gibi rakibe topu verip kalemize soktuğu goller.

Daha da anlamadıysan slayt gösterisi yapayım anlaman için.

Ucan her hafta maç alıyor TS için, adını anarken besmele çek.

Berkan'ın direkt hatasından direkt gol yememişiz, bunu da heceleyerek mi anlatalım. Bir tane geri pasta hatası var o da penaltı oldu ama gol olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt