- 20 Eylül 2009
- 19.172
- 17.720
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Ozan. sizin takım yok mu?
Kafayi o yüzden yiyor bu.Keremin krediye bak 2 maçlıkmış. Geçen sene kümede tuttu sizi.
Musleranın aralarında en masumu demek istiyorum en azından maç kurtarıyor. Yedek kaleciler bireysel hata yapmadı belki ama çok daha kötülerdi dedim.Alakayı anlayamadım o postla.
?Kafayi o yüzden yiyor bu.
Galatasaray'da bireysel hatalardan yenen goller: (AA)
• Muslera: 4
• Taylan Antalyalı: 3
• Luyindama: 3
• Marcao: 2
• Emre Kılınç: 1
• Pena: 1
• Okan Kocuk: 1
• Linnes: 1
• Abdülkerim Bardakcı: 1
17/18de 4-2lik akhisar maçına gittin mi
devre arasındaki kaosu unutamıyorum hayatımın en iyi 15 dksı olabilir![]()
Okanın olduğu di mi
Kaçırdığım maç yok o sezon.
Onu Muslera için paylaşmadım, son 2 senede bizden daha fazla bireysel hatadan gol yiyen takım yok. Yedek kaleciler çukur olmasa elli kere kesilirdi Muslera diğer yandan.Musleranın aralarında en masumu demek istiyorum en azından maç kurtarıyor. Yedek kaleciler bireysel hata yapmadı belki ama çok daha kötülerdi dedim.
Lig yeni başladı ne ara bu kadar gol yemişiz yav?Galatasaray'da bireysel hatalardan yenen goller: (AA)
• Muslera: 4
• Taylan Antalyalı: 3
• Luyindama: 3
• Marcao: 2
• Emre Kılınç: 1
• Pena: 1
• Okan Kocuk: 1
• Linnes: 1
• Abdülkerim Bardakcı: 1
Muslera'nın gereksiz çıkışları beni benden alıyor. Çizgide iyi de, çıkışlar fena vallaOnu Muslera için paylaşmadım, son 2 senede bizden daha fazla bireysel hatadan gol yiyen takım yok. Yedek kaleciler çukur olmasa elli kere kesilirdi Muslera diğer yandan.
Ben o yüzden yazdın demedim zaten içlerinden baktım en masumu Muslera geldi onun hakkında yorum yaptım. Iyi bir kaleci olsa zaten kesilmesi lazım zaten ama yok işte olmadığı halde neden oynatılıyor diye kızanlara ithafen yazdım .Onu Muslera için paylaşmadım, son 2 senede bizden daha fazla bireysel hatadan gol yiyen takım yok. Yedek kaleciler çukur olmasa elli kere kesilirdi Muslera diğer yandan.