Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
942w_q95.jpg

Her maç 20 top kaybı yapan Kerem'i ben gömerim kimse kusura bakmasın. Takımın playmakerı değil, oyun aklı değil; her aldığını kaptırmış demek bu.

O 20 topu diğerleri kapıyor, kapamayınca da bok gibi topçu oluyorlar; dünyaya bak.

Galatasaray'da bireysel hatalardan yenen goller: (AA)

• Muslera: 4
• Taylan Antalyalı: 3
• Luyindama: 3
• Marcao: 2
• Emre Kılınç: 1
• Pena: 1
• Okan Kocuk: 1
• Linnes: 1
• Abdülkerim Bardakcı: 1

E.Kilinc'in aslinda daha fazla. Onunla baslayip defansla devam eden ya da kaleciyle devam eden yedigimiz goller mevcut. Keza Taylan'da boyle. PVA'nin da var bu tip riskli paslar sonrasi toparlayamayip yedigimiz goller. Bunlar direk yapanlar olsa gerek.

17/18de 4-2lik akhisar maçına gittin mi

devre arasındaki kaosu unutamıyorum hayatımın en iyi 15 dksı olabilir :asd:
Okanın olduğu di mi

Kaçırdığım maç yok o sezon.

O mac benim ilk arena macimdi 🥴
Ztn ilk macda oyle birsey olmasa gocunurdum

O senesi iki ogrenciye kombine totemim vardi okanla canerin kombinesini ben almisdim
Ondan sonra ki sezonda totemi devam ettirdim orda da sampiyon olduk

Ondan sonra bu tskimdan cacik olmaz diyip birakmistim

Iki ogrenciye kombine totemimi devammi ettirsem acep

Musleranın aralarında en masumu demek istiyorum en azından maç kurtarıyor. Yedek kaleciler bireysel hata yapmadı belki ama çok daha kötülerdi dedim.
Onu Muslera için paylaşmadım, son 2 senede bizden daha fazla bireysel hatadan gol yiyen takım yok. Yedek kaleciler çukur olmasa elli kere kesilirdi Muslera diğer yandan.

Kerem geçen senenin en iyi topçusudur. İstediğinizi alın satın nasıl olsa oynayacak.

Kerem'in ceza sahası çevresi dışında topa dokunması yasaklanmalı.Elimizdeki en üretken oyuncu hala kullanmanın mantıklı bir yönünü bulmamız lazım.

Kerem geçen sene ile aynı oyunu oynuyor, geçen hafta vurduğu girse yine kraldı burada.

Onu Muslera için paylaşmadım, son 2 senede bizden daha fazla bireysel hatadan gol yiyen takım yok. Yedek kaleciler çukur olmasa elli kere kesilirdi Muslera diğer yandan.
Ben o yüzden yazdın demedim zaten içlerinden baktım en masumu Muslera geldi onun hakkında yorum yaptım. Iyi bir kaleci olsa zaten kesilmesi lazım zaten ama yok işte olmadığı halde neden oynatılıyor diye kızanlara ithafen yazdım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt