Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.378
- 23.914
- 2.393
Anne diye kisilere hakaret etme hakki mi tanınıyor?Rodop terbiyesizlik yapmış, kim olursa olsun o bir anne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anne diye kisilere hakaret etme hakki mi tanınıyor?Rodop terbiyesizlik yapmış, kim olursa olsun o bir anne
Arkasında rakip varken topu adama doğru kaydırarak eksiltmeye çalışması beni benden alıyor demek ki kimse uyarmıyor kendisini o da istediği gibi at koşturuyorHer maç 20 top kaybı yapan Kerem'i ben gömerim kimse kusura bakmasın. Takımın playmakerı değil, oyun aklı değil; her aldığını kaptırmış demek bu.
O 20 topu diğerleri kapıyor, kapamayınca da bok gibi topçu oluyorlar; dünyaya bak.
En azından Avusturya'daki gibi çimlerde iguana gibi yayilamiyordu onun zamanindaBurak buna yol vermişti değil mi?
Sıkıntı orada değil mi zaten? Geçen sene kurtarıcılığa soyunması yanlıştı. Bu sene devam etmesi hepten yanlış. Geçen sene şansımız yaver gitti, Kerem iyi işler yaptı. Ama kedi her zaman pilav yemeyince sıkıntı ortaya çıkıyor. Kerem bu işleri sürekli ve düzenli olarak yapamıyor. Golü atsaydı kraldı ama atamadı işte. Yanındaki adam %100 boş. Oraya atacaksın, bu net. O zaman büyük topçu olursun. Yoksa anlık parlayıp, bitersinKerem geçen sene ile aynı oyunu oynuyor, geçen hafta vurduğu girse yine kraldı burada.
Annelerin koruma içgüdüsü farklı olur. Birisi ben ne yapmış olursam olayım, annem ne yapmış olursa olsun, anneme timarhaneye kapatilmali dese muhtemelen o adamı hastanelik ederdim.Anne diye kisilere hakaret etme hakki mi tanınıyor?
zaten 500 binlik topçu. Daha fazla değil. Hemen satsınlar, polemiğe gerek yokŞansal Büyüka: "Kerem’in yüz ifadelerinde, uzunca bir süredir sanki bir mutsuzluk, bir kırgınlık var gibi... Bunu merak ettim, işi bilenlere sordum. Dediler ki; takımda 2.5-3 M€ maaş alanlar varken, Kerem sadece 500 Bin €'ya oynuyor. Doğal olarak morali bozuluyor."
Mutsuzsa getirsin bonservis yoluna baksınŞansal Büyüka: "Kerem’in yüz ifadelerinde, uzunca bir süredir sanki bir mutsuzluk, bir kırgınlık var gibi... Bunu merak ettim, işi bilenlere sordum. Dediler ki; takımda 2.5-3 M€ maaş alanlar varken, Kerem sadece 500 Bin €'ya oynuyor. Doğal olarak morali bozuluyor."
Muslera Uğurcanla aynı yaşta değil. Kıstas olamaz. Muslera Uğurcan gibiyken Şampiyonluk alıyordu geçtim maçı.PSV maçındaki gibi rakibe topu verip kalemize soktuğu goller.
Daha da anlamadıysan slayt gösterisi yapayım anlaman için.
Ucan her hafta maç alıyor TS için, adını anarken besmele çek.
Berkan'ın direkt hatasından direkt gol yememişiz, bunu da heceleyerek mi anlatalım. Bir tane geri pasta hatası var o da penaltı oldu ama gol olmadı.
....... Emin.... Metehan....Akerim
Dubuga.........Torreira............PVA
......misyo.....mertens...olivera
................. ..... Sefer
Elimizdekilerle
Cok cacik durdu yalniz
Uclu ile anca boyle birsey cikardim
Düşükmüş ücreti, iyi satması kolay olur, hemen satsınlar, takımın sırtında ki yük azalır.Şansal Büyüka: "Kerem’in yüz ifadelerinde, uzunca bir süredir sanki bir mutsuzluk, bir kırgınlık var gibi... Bunu merak ettim, işi bilenlere sordum. Dediler ki; takımda 2.5-3 M€ maaş alanlar varken, Kerem sadece 500 Bin €'ya oynuyor. Doğal olarak morali bozuluyor."
Marcao olayında neredeyse ceza alıyordum, başkanlığı yediremem kusura bakmaAnti Kerem fan club baskanligina adayligimi koymak istiyorum
Uğurcan da aldı hem de 4te 1 fiyatına.Muslera Uğurcanla aynı yaşta değil. Kıstas olamaz. Muslera Uğurcan gibiyken Şampiyonluk alıyordu geçtim maçı.