Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengize hic rastladinmi Marseille de, bos zamaninda sahil falan yapiyordur oralarda

Maçlarda görüyorum elbette. Ama dışarıda henüz denk gelmedim.

Payet ve Amavi ile çok denk geliyorum. Hele Payet’le neredeyse her hafta maç harici denk geliyoruz. Yemek zevkimiz benziyor sanırım

Gerçekten büyük topçu, iyi bir baba :ka21:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan Okan Burugun isi de cok zor. Biri teklif gelmiyor diye demoralize olur. Oteki yetenek fakiri, bana sans vermiyir diye kirilir. Kendinizi azcik bilin ulan.
Bunun nedeni biraz da hani herkes diyor ya Fatih Terim baba gibiydi diye işte şu an yaşadığımız bu sorunların nedeni de o profesyonel futbolcu olduklarını tekrar hatırlamalı oyuncular. Yabancı TD isterken nedenlerimden biri de buydu açıkcası çünkü yabancı TD'ye bunları yapmazlardı oyuncular.

Zaten 2-0, 3-0 önde olduğunda 70-80'de attığında o çocuk ne öğrenecek ki ne baskı olacak üstünde ne bir şey antrenman maçı havasına dönmüş bir şeye çıkacak. Eğer yeteneğine güveniliyorsa her türlü durumda sahaya atılmalı.
oyuna almak için 3,4 fark olmasını bekleye bekleye sezon boyu kenarda oturtuyoruz. sezonda kaç maç o hale geliyorki, skora ve yaşına bakmadan hangi rotasyon oyuncusu lazımsa oynatacaksın

Terimspor laflarına çok kızardım ama gerçekten terimspor olmuş ciddi bir kitle olmuş bu fotoğrafçı ergen de ne hikmetse okana laf çakmaya calisiyor fatih hoca kaç tane genç çıkarmış onları soyleseydin keşke yunusu takımdan resmen kovdu bunu aciklasana hatta ogulcani almak için yunusu rizeye peşkeş çekti ustunede 1.5milyon verdirtti
Terimsporlu kim varsa benim gözümde fenerliden farkı yoktur

77 kupa sahibi bir camia olarak eski dönemler sayıldığı an güncel logomuz ektedir.

15-yıldız-logo.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt