- 21 Ocak 2010
- 72.894
- 51.318
- 5.003
stoper alip kapatiyoruz renkdash o da luyindama gidersebizim evander ve dolayısıyla ortasaha işi yattı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoper alip kapatiyoruz renkdash o da luyindama gidersebizim evander ve dolayısıyla ortasaha işi yattı mı
Yav ben de bi ara duyumculuk yapıyodum sallama haberlerle iyi de tweet falan geliyoduBu parçalı sports ve eno sports gibi birkaç hesap,birçoğu yalan haberle iyi takipçi sayısına ulaşmışlar gerçekten
İkizleri geldi şimdilikİcardi geldi mi?
Sarabia gelsin hemen başlasınİcardi için Psg haberlerine baktım da Sarabia Dünya Kupası'nda oynamak için ya beni oynatın ya da gönderin demiş Campos'a.West Ham oyuncuyla ilgiliymiş ek olarak West Ham taraftarları da İcardi ile de ilgilenelim alalım demişler..
İcardi öyle yabana atılacak topçu değil zaten, 2 sezon önce €50m saymışlar. Mühim olan onu ceza sahasında topla buluşturmakİcardi için Psg haberlerine baktım da Sarabia Dünya Kupası'nda oynamak için ya beni oynatın ya da gönderin demiş Campos'a.West Ham oyuncuyla ilgiliymiş ek olarak West Ham taraftarları da İcardi ile de ilgilenelim alalım demişler..

Bizim en büyük sorunumuz da bu zaten ileri uçta.İcardi öyle yabana atılacak topçu değil zaten, 2 sezon önce €50m saymışlar. Mühim olan onu ceza sahasında topla buluşturmak
İcardi için masadaymışız..
uruguaylı işçi10 hayırlı olsunWanda Hanımı araştırdım. Uruguaylı işçilerle münakaşaya girmiş, Carmen diye bir kadının peşindeymiş. Instagramdan birisini tehdit etmiş. Transfer konuşuyora benzemiyor. Eğer transfer konusu ciddileşirse Wanda Hanım’ı ve Carmen’in kim olduğunu daha detaylı araştırırım.![]()
O topla buluşturma işini yapamadığımızdan ekmeğini taştan çıkaran bi forvet lazım sanki bize. Yoksa o topu finale getirdikten sonra Gomis'te atıyor, Seferovic'te. Bizim o sorunu çözmemiz lazım, böyle maliyeti yüksek bir oyuncu almadan önceİcardi öyle yabana atılacak topçu değil zaten, 2 sezon önce €50m saymışlar. Mühim olan onu ceza sahasında topla buluşturmak