Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi falan uğraşacağınıza alın evander i gomis seferovic mertens atar golleri önemli olan o pozisyonları yakalamak.
Oyun çeşitliliği lazım topu kanatlara atacak defans arkasi top atacak adam lazım

Belotti ve icardi nin kaçırdığı golleri yokmu reisler paylaşında bir linçleyelim biraz yavvv 😃😃😂😃😀😂

Ekli dosyalar

• 50E2193A-966F-4B9C-B44E-99E19798E3AA.webp
    50E2193A-966F-4B9C-B44E-99E19798E3AA.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 80
Servet Mustafa Sarp Sabri
Bir yanda da
Keweel Keita Nonda
Kulübede F.R
Beynim yandı şuan GSTV’de

İcardi için Psg haberlerine baktım da Sarabia Dünya Kupası'nda oynamak için ya beni oynatın ya da gönderin demiş Campos'a.West Ham oyuncuyla ilgiliymiş ek olarak West Ham taraftarları da İcardi ile de ilgilenelim alalım demişler..

İcardi için Psg haberlerine baktım da Sarabia Dünya Kupası'nda oynamak için ya beni oynatın ya da gönderin demiş Campos'a.West Ham oyuncuyla ilgiliymiş ek olarak West Ham taraftarları da İcardi ile de ilgilenelim alalım demişler..
İcardi öyle yabana atılacak topçu değil zaten, 2 sezon önce €50m saymışlar. Mühim olan onu ceza sahasında topla buluşturmak

Samiyen denen zırzop yine kandırdı milleti aldı etkileşimini kardeşim en sağlam gazeteciler haluk ve gökhan bunlar doşındakilere inanmayın iki tane götü boklu veled bu insanlardan daha mı çok şey bilicek yani peh derler adama

Wanda Hanımı araştırdım. Uruguaylı işçilerle münakaşaya girmiş, Carmen diye bir kadının peşindeymiş. Instagramdan birisini tehdit etmiş. Transfer konuşuyora benzemiyor. Eğer transfer konusu ciddileşirse Wanda Hanım’ı ve Carmen’in kim olduğunu daha detaylı araştırırım.

Galatasaray Psg ile İcardi'nin kiralık transferinde anlaşmak üzere maaşın bi kısmını Psg ödeyebilirmiş.Oyuncuyu ikna etmek bu transferde önemli diyolar haberin devamında :D

Wanda Hanımı araştırdım. Uruguaylı işçilerle münakaşaya girmiş, Carmen diye bir kadının peşindeymiş. Instagramdan birisini tehdit etmiş. Transfer konuşuyora benzemiyor. Eğer transfer konusu ciddileşirse Wanda Hanım’ı ve Carmen’in kim olduğunu daha detaylı araştırırım.
uruguaylı işçi10 hayırlı olsun:emrah:

İcardi öyle yabana atılacak topçu değil zaten, 2 sezon önce €50m saymışlar. Mühim olan onu ceza sahasında topla buluşturmak
O topla buluşturma işini yapamadığımızdan ekmeğini taştan çıkaran bi forvet lazım sanki bize. Yoksa o topu finale getirdikten sonra Gomis'te atıyor, Seferovic'te. Bizim o sorunu çözmemiz lazım, böyle maliyeti yüksek bir oyuncu almadan önce

Şimdi icardi için senaryo nedir PSG bonservis istemeyecek kendisi de 2.900 m maaş mi verilecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt