Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.492
- 8.858
- 1.698
Aksam aksam gene sinirlendim arkadaş nedir bu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lemina falcao bize gelmeden once de kronikti yaw bizimkilerin sucu yok bence. Boeyde hata yapildi marsilya macinda oynamasa sakatligi nuksetmeyecekti belki. Doktor karari midir teknik ekibimin mi bilemiyoruz.birçok sakat topçu dönmesi gerekenden geç dönüyor, haksızlık edildiğini sanmıyorum. lemina,boey,falcao zaten hiç dönemedi, onun dışındakiler de sürekli gecikiyor. mesela dubois için de 2-3 hafta dediler orda da 4 hafta olur dedi millet, yine yanılmadılar.
yener ince onu ne yapar eder en az 4 haftaya çıkarır merak etmeyin.
Yakup Çınar'ın haberi olduğu için beklemek lazım.
anlaşamayacağız bu konuda belli renkdaş. sağlık ekibi yıllardır gösterdiği performansla bu izlenimi bende ve birçok kişide oluşturdu malesef, şimdi açıp geçmişteki durumları tek tek araştıramam tabi ama genel olarak sakat oyuncunun dönmesinin gecikmesi bir hakikat oldu artık bizde. tabi olaylar çabuk unutulduğu için kimse üzerinde fazla durmuyor.Lemina falcao bize gelmeden once de kronikti yaw bizimkilerin sucu yok bence. Boeyde hata yapildi marsilya macinda oynamasa sakatligi nuksetmeyecekti belki. Doktor karari midir teknik ekibimin mi bilemiyoruz.
Dubois icin ztn melih ustat iyi ihtimalle 3 hafta dedi. 3-4 haftada mutabikti herkes. Ekstrem birsey olmadi
Kendisi bizzat dururken Adanaya kaptırdık, Adana yahu Adana adamlar bizden daha iyi transferler yapıyor. Hocaya mocaya transfer yaptırmican aga, Onyeyi alırım oynatacak adamı da alırım bendeki mantık bu, ne geldiyse başımıza bu yanlış transferlerden geldi.Forvet almaktan ziyade Mertens'i forvet olarak düşünüp Onyekuru tipinde bir kanat almak lazım bence.
+ Andone, Sarrachi, geçen sezon Muslera..birçok sakat topçu dönmesi gerekenden geç dönüyor, haksızlık edildiğini sanmıyorum. lemina,boey,falcao zaten hiç dönemedi, onun dışındakiler de sürekli gecikiyor. mesela dubois için de 2-3 hafta dediler orda da 4 hafta olur dedi millet, yine yanılmadılar.
mesela ben bu isimleri unutmuştum. ortada başarısız bir durum olduğu belli bence+ Andone, Sarrachi, geçen sezon Muslera..