- 3 Haziran 2015
- 57.339
- 66.582
- 4.143
Kim sakatladi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimkide sağlık be birader. Serum taktiracam ömür boyu artık kendimeHos degil. Saglik yaw bu sonucta.
Gs seni bu kadar rahatsiz ediyorsa takip etmemen daha dogru olur ustat. Sagliktan onemli degil hicbirsey.Benimkide sağlık be birader. Serum taktiracam ömür boyu artık kendime
Mesela yaniGs seni bu kadar rahatsiz ediyorsa takip etmemen daha dogru olur ustat. Sagliktan onemli degil hicbirsey.
adam için önemli belki! Gibi İlkkan gibi konuşmaGs seni bu kadar rahatsiz ediyorsa takip etmemen daha dogru olur ustat. Sagliktan onemli degil hicbirsey.

babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?kulüpte beni rahatsız eden şey sakatlık değil
olabilir sakatlık sonuçta futbol bu
ama şu kulübün profesyonel bir iletişim yöntemi olmaması sinir bozucu
cica nerde mesela miçö ne kadar yok dubois ne zaman dönüyor
Oliveira fizik olarakta mücadeleci bir oyuncu olsa 30 yaşında sadece 3 milyon Euro'ya alabilir miydik bu teknik kapasitesiyle elbette defektleri olacak ama oliveira kusura bakmayın da itin bir tarafına sokulacak bir adam değil avounou ve mrsic falan kimdir Allah aşkınaAvounou ve mrsic oliveirayi dove dove oynarlar orta saha da
Neyse allah toreiraya zeval vermesin
hb <3Reis hg
Shamar hk bilgin var mi taniyor musun oyuncuyu
scout raporuna baktım biraz fena durmuyor. okumak isteyenler için tekrardan bırakıyorum burayahb <3
nope ama ligi shamarlar gibi duruyo
Mesele hep hah tamam dediğimiz oyuncuların bi anda sakatlanıp, uzun süre geri dönememesi, ez 1 ay sürüyo. Tabiki tek oyuncuya bağımlı olmaz koca kulüp.Koca Galatasaray 2 hafta micö olmadan top oynayamayacaksa vay öyle takımın haline
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi