Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre de çıkıp topunu oynasa bu formayı ben de istiyorum dese keşke. ne güzel olurdu... ne beklentilerle gelmişti yaw
Emre umursamaz bir oyuncu çıkarıp oynatsan ortalama oyununu oynar ama niye oynamıyorum diye dert ettiğini sanmıyorum ve Emre de oynadığının çok daha fazlası var ben onu hep sol bekte nasıl olur diye düşünüyorum yerli Riera çıkar belki

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne çıldırıyordur ama şimdi
negatif yayamıyorum diye

1660848117071.webp

Tam formdayken,saçma sapan bi kırmızı gördü. Ft sildi adamı.
çok sular aktı o olayın üstünden. istese formayı zorlayıp alabilirdi. yerine oynayanlar emreden çok da yetenekli değildi. 2 hoca da değişti yine yedek adam. burkay renktaşın dediği gibi pek umrunda değil sanırım yedek kalmak.

çok sular aktı o olayın üstünden. istese formayı zorlayıp alabilirdi. yerine oynayanlar emreden çok da yetenekli değildi. 2 hoca da değişti yine yedek adam. burkay renktaşın dediği gibi pek umrunda değil sanırım yedek kalmak.
Aynen bencede, bi dünya talibi de vardır Anadoludan, ama yedek kalmayı sorun etmiyo demekki.

miço antremanda sakatlandı heralde, sakatlayanda ömer bayram tipi tepki çekecek bir oyuncu ise nasıl açıklarız diye düşünüyordur kulüp

Neyi bekliyoruz abi biz olsen alınacaksa alınsın gayet iyi duruyor forvet alınacaksada alınsın artık bıçak gibi kesildi haberler arkadaş bu sessizlik nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt