Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Sanctis Salernitana için Artem Dovbyk transferi için oyuncunun kulübüyle görüşüyor. (Football News 24 İtaly)

burkina fasolu iş adamı

Ekli dosyalar

• 57aLdayS_400x400.webp
    57aLdayS_400x400.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 79
Ben size söylüyeyim kim olduğunu tamemen Türkiyeyi tanımam ile alakalı bu yorumum. Bu burniko faso mudur nedir oradan iş adamı dedikleri TR 'de iş yapan birisi hükümete yakın olan BŞ başkanı aracılıyla ben karşılayım 3.5 m Eurosunu siz bana oradan ihale ayarlayın mevzusu . Sorsan siyaset futbola karışmıyor derler iliğine kadar içindeler.

Traore ismine inanılmaz sevindim umarım olur yıllardır hayranım bu çocuğa tastamam aradığımız adam zenci atlet skorer kanat forvet beyni olan zenci kanatlardan torreira kadar heyecan uyandirdi

Traore ismine inanılmaz sevindim umarım olur yıllardır hayranım bu çocuğa tastamam aradığımız adam zenci atlet skorer kanat forvet beyni olan zenci kanatlardan torreira kadar heyecan uyandirdi
Serbest vuruş özelliği de var mı?..Hatırlayamadım. Solak bir duran top ustası lazım takıma...

Serbest vuruş özelliği de var mı?..Hatırlayamadım. Solak bir duran top ustası lazım takıma...
Yok 10numara değil bu çocuk kanat ve kanat forvet 4 3 3 çıkarsak ileride sağda da solda da oynar öküz gibi güçlü tekniği driplingi gayet iyi alırsak zaten kerem gözümüze iyice basit gelir bu adam hertur skor üretir
10numara almiyacaz bence yoksa evanderi çoktan getirdirdi okan hoca

Alınacak kanat oyuncusunun solak sağ kanat olmasını tercih ederim. Sağda Mertens ve alınırsa Umut da oynayabilir, hatta Kılınç da solda daha verimli olabiliyor.
Yunus iyi ama bütün sezon yük bindirmek doğru olmaz...

Burhan’ın fason iş adamı geldi mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt