Yoğunluktan dolayı izleyemedigim Giresun maçını tekrardan izledim, gözüme takılan ve beni rahatsız eden durumlar şöyle:
1-Takim boyu: Giresun'da bile takım boyu çok kısa iken bizde mesafe çok fazla.Lider bir stoper alınmalıdır kanımca.
2-Terimvari çift forvete dönme paniği: Antalya maçında 5_10 dakika belki skora yetti ama koskoca bir yarıyı orta sahayı boşaltıp iki merkez santrafor ile oynamak ligi bilen dediğimiz yerli hocalara da hiç yakışmadı.
3-Kanatlarin sürekli top kaybı.İki hareketli kanat ile oynamak gömülü savunmada iş yapmıyor,illaki biri pasör ve golcü olması lazım ki oyun sıkışmasın.İki maçta tek gol atmak önemli bir mesajdır.Kerem'e ise ayrıca ayar oldum,kara delik gibi tam oyunu yıkıp baskı kuracağız hoooop top kaybı!
4-Sağ bek yok

eboe dönene kadar ya Ali Turap oynasın ya da Kazimcan ters kanat yapsın.Sadece sol kanattan yuklenelim diyerekten oyun işlemiyor.
5-Forvet arkası yok:Bu bölgede Oliviera oynasa daha efektif olur.Emre Akbaba bir türlü olmuyor.İdeal orta saha Torrera -Midso-Oliviera olur Mertens'i kanada alıp kaleyi de yerli yapalım olsun bitsin.
6-Seferovic yerine forvet: Seferovic daha çok deplasmanda iş yapacak gibi, içerde Gomis daha efektif olur.
7-Rakipler de kötü: Kadro umut veriyor, rakipler de kötü olduğu için her zaman şansımız var ama takviye şart!