Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmetcan gibi çakma Atınç Nukan 9 ediyorsa Kerem bile 20 eder. Yunus için ise 50nin altına masaya oturulmaz. Ne stoper yokluğıymuş herkes üçlüye dönmeye başlayınca piyasa iyice boka sardı.

Bulamadıkki şöyle enayi parasını, elindeki 20lik stoperi 60a itele sonra da çer çöpe 9-10 dağıt.

Enerji yine negatife doğru gidiyor, bu sene de bir ileri iki geri gideriz malesef. İhtiyaçlar var ama biz lükse kaçıyoruz. Halbuki sadece ligde oynayacağız, ondan sonra kimi nasıl göndereceğiz, kimi alacağız, maaş vs hesabına giriyoruz. Değer katıp satabileceğimiz 2-3 oyuncu peşinde koşmayıp yıldız açgözlülüğü canımı sıkıyor! İcardi nedir arkadaş, 2 tane tecrübelin var ileride 4 milyon falan alıyorlar belki de daha fazla, sen gidip bunlara ek yapıyorsun.

Orta sahada yaratıcı oyuncu eksiğimiz var. Forvetten ya da savunmadan daha acil.

Basaksehir aldi.

Basaksehir aldi.

Resmi bi sey yok anladigim kadariyla daha. Once Basaksehir aldi, sonra Bjk aldi, sonra bize yazildi, simdi yine Basaksehir aliyor; bakalim ne olacak.

Resmi bi sey yok anladigim kadariyla daha. Once Basaksehir aldi, sonra Bjk aldi, sonra bize yazildi, simdi yine Basaksehir aliyor; bakalim ne olacak.
Her taraf girdi bu haberi gun icinde. Resmi aciklama yakinda gelir Basaksehir tarafindan.

Benim sahsen bize yakistirdigim bir oyuncu da degil, daha iyisi lazim.

Alberth Elis Bordeaux'dan ayrılacak. Geçen sene Fransa Ligi'ndeki etkili performansını dikkate alırsak formda ve direkt katkı verecek bir oyuncu. Kanat için çok mantıklı bir transfer olur.

Basaksehir aldi.

Bu adam gayet yetenekli, egzantrik bir adamdı nasıl bir anda buralara düştü şaşırdım. Adli bir vaka çıkarsa şaşırmam ya da sahte isim/yaş olayı 😁

Schalke'de maasi 3,5 + primlerle 5in üstüne kadar cikabiliyormus diyorlardi. Schalke ondan oynatmiyor adami.

Bence bu son günlerde ucuza kapilacak bir oyuncu olur. Ben transferine hic sicak bakmiyorum, ama Ünal Aysalin sön günleri bekliyoruz dedigine tam uyacak bir transfer olur.

Schalke oyuncuyu son günlerde elden cikartmak icin belki 1 milyon kiralik + x mac yaparsa 3-4 milyonlu zorunlu opsiyonla bile yollayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt