Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
tr basını beni morarttı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foot Mercato / RMC falan disinda giren gormedim simdi bir baktim. Neyse ben de baska topcu isterim zatenHer taraf girdi bu haberi gun icinde. Resmi aciklama yakinda gelir Basaksehir tarafindan.
Benim sahsen bize yakistirdigim bir oyuncu da degil, daha iyisi lazim.
kolpa mı knktr basını beni morarttı
trde cengiz istenmiyor diye haberler çıkmıştı ben inanmamıştım ilk iki maçta 11 başladıgı için. rmc de yazdıgına göre doğru olabilirkolpa mı knk
Gecen Italya'dan biri yazmisti Cengiz Malinovskyi takasi dusunuluyor diyetrde cengiz istenmiyor diye haberler çıkmıştı ben inanmamıştım ilk iki maçta 11 başladıgı için. rmc de yazdıgına göre doğru olabilir
Raporladım ligdaşçalımyiyensaray
bu malinovskyi iyi topçu değil mi yaw neden atalanta salıyor kiGecen Italya'dan biri yazmisti Cengiz Malinovskyi takasi dusunuluyor diye
çalımyiyensaray
Fevkalade topcu Di Marzio salliyor olabilir adam Cengiz'den falan cok daha iyi. Belki Ukraynali diye depresyonda falandir. Bir de bir yil sozlesmesi kalmis. Cengiz'den de 4 yas buyukbu malinovskyi iyi topçu değil mi yaw neden atalanta salıyor ki
marsilya cidden bu takası başarırsa baya iyi iş yapmış olur bence. kaybeden atalanta olurFevkalade topcu Di Marzio salliyor olabilir adam Cengiz'den falan cok daha iyi. Belki Ukraynali diye depresyonda falandir. Bir de bir yil sozlesmesi kalmis. Cengiz'den de 4 yas buyuk
Tudor baba yine heybetli transfer show yapiyormarsilya cidden bu takası başarırsa baya iyi iş yapmış olur bence. kaybeden atalanta olur