- 16 Haziran 2010
- 204.460
- 156.657
- 6.838
100% katiliyorum zaten ilk once kreatif orta saha , kanat ve forvet alinmali.Gol atmakta zorlanan takim sampiyon olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100% katiliyorum zaten ilk once kreatif orta saha , kanat ve forvet alinmali.Gol atmakta zorlanan takim sampiyon olamaz
oyun gorusu çok iyi o cocugun ya. o rolun altından kalkabilir diye dusunuyorum. var mı onerin vargastan başka. hiç o tarz birinin ismi cıkmadı bizlevargas da çok playmaker değil gibi
O adam Mertens bence ama hazır değil henüz, 10 oynar 9 oynar asıl mevkisi olan sol ön de oynar, Mertens hazır olunca elimiz çok rahatlayacak.Bence takımın en büyük eksiği hücum geçişlerini yönetebilecek ve 3. bölgede topu doğru bir şekilde dolaştırabilecek 10 numara.
Muslera----OkanAlinacak adamlardan biri direk oynayacak Turk olmali. Kural baska turlu kerem, yunus , apo dan baska formule izin vermiyor.
Mertens'i biraz ekonomik kullanmak lazım. En nihayetinde 35 yaşında.O adam Mertens bence ama hazır değil henüz, 10 oynar 9 oynar asıl mevkisi olan sol ön de oynar, Mertens hazır olunca elimiz çok rahatlayacak.
Liyindama kalacaksa tamam da kadroya almiyor adami.
4 nasıl ya bir kanat bir forvet
Torreira-mertens-oliviera bu herifler direkt pozisyona sokar onyekuru lazımdı bize sonradan sok arkana yaslan izle.topla ilişkisi ortalama hızlı sprinter kanat mı alınmalı yoksa topla ilişkisi iyi playmaker bir kanat mı? fikir teatisinde bulunalım
1 kanat, 1 forvet, 1 sol bek, 1 orta saha/stoper hedef böyle galiba4 nasıl ya bir kanat bir forvet