Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol açık sağ açık gerektıgınde forvet arkası. Bize evander gibi 10 lazım araya top atabilenMertens nerde olacak
galibiyete üzülmedin inşallah, üstad.Okanda ki tek isik bali
Okan Buruk: “Mertens ile ilgili ana mevkii olarak forvet arkasında düşünüyoruz."
galibiyete üzülmedin inşallah, üstad.
efecan alınmalı
Allah korusun,terimin kaybettirdiği 3 sezondan sonra şampiyonluğa ihtiyaç var. pozitif düşünelim, daha sezon başıNe yazik ki sezonu kaybettik
Aci aci hepimiz yasayacagiz
Bence de yoksa kerem Yunus abdulkerimden başka Türk yokGurbetçi avına çıkmak zorundayız kim ne derse desin. Beşiktaşın geçen sene aldığı can gibi 2-3 oyuncu bulup getirmek lazım. Tutar tutmaz bilmem ama antrenmanlarda bile en kötü güçlü rakiplerle savaşsınlar. Heriflerin yaptığı antrenmanlar gerçeği yansıtamıyor maalesef.
Emre kılınça karşı çalışarak kendini ne kadar geliştirebilirsin ki.
Acilen takım performansı için 19-24 yaş arası bir 10 kişilik operasyon gerekiyor. Bunun kupası var sakatlığı var.. Genç ucuz ve geleceğe yönelik hamleler olmalı.
Maximum 300 bin euro maaşlı olacak ama dokununca devrilmeyecek. Taradığın sürece her türlü bulursun.
valla ben raporlamadım@Murat Ünsal hesap ver
Geçen hafta ile 3 tane direkten dönen top(1'inde döneniSefer boş kaleye atamadı), verilmeyen 3 net penaltı(Antalya maçı dahil) pek şanslıya benzemiyor.Okanda ki tek isik bali
Sizin yorumları bayadır okuyorum inşallah totem falandır,çünkü inanılmaz boş yapıyorsunuz,neden acaba ?Ne yazik ki sezonu kaybettik
Aci aci hepimiz yasayacagiz