Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif romalıları ipe dizdi geçen mou bile hayran kaldı . bu sene işimiz görür

Seferovic kotu topcu degil

Ayriyeten kendisi arap ati gibidir sonradan acilir

Sallayin ama dikkatli sallayin bugun maci izleyemedim ama anladigim kadari ile giresun macindan bile kotu oynamis

Harcadigi pozisyonlards hos degil

Ama ben seferovicin yavas yavas acilacagini dusunuyorum

Asla kotu topcu degil

Alinan topcularda kotu degil mantikli iyi hamleler

Bizim uc tane sorunumuz var

1 okan
2 kerem
3 yabanci siniri
Seferovic 14 senelik kariyerinde 10 golu sadece iki kere gecmis.

keremde bu ciddi fundamental eksiklikleri her zaman vardı aslında ama gol attığı için gözardı ediliyordu ve kendini geliştirir diye bekliyordu herkes. top kontrolünde ve kısa pas konusunda bukadar kötü bir oyuncu gol atmaya devam edemezse asla ilk 11 de tutanamaz diye düşünüyorum çünkü direk hücum setini çökerten yapıda bir oyuncu durumuna düşüyor.
Keremi ofansa daha yakın oynatırsan kontradan patlama yapar. Misal kerem çıktıktan sonra emre denen herif defansa hiç yardıma gelmedi kerem orta sahaya gelip topu alıp yönlendiriyor. Ne zaman topu yönlendirecek 2. bir adam geldi keremin pas hataları düştü ve nokta atışı muazzam bir pasa attı. Keremi en sağlıklı böyle değerlendiririz. Geçen sene de halille oynarken çok daha iyiyken halilsiz bozabiliyordu.
Bu seneye kötü başlamasını ekstra olarak yaz kampına bağlıyorum ben aynı anda yunus da feci düşüşlerde 1 ay önceli hallerinden eser yok.

Kerem bakarsan eğer çok değerli bir oyuncu sürekli kendini geliştiriyor. Böyle her 3 ayda bir futbolcu yersek ne kerem gelişir ne yunus ne altyapıdaki çocuklar.

muslera geçen seneye göre daha iyi der kaçarım

koksal-baba_2196279.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt