Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.643
- 13.843
- 1.998
Biz almamiz lazim 6m verip alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem kotu Nelsson kotu Aanholt kotu nasil bir futbolcu istiyorsunuz merak ediyorum. 2-3 mac kotu oynayinca o futbolcu cop mu oluyor yani. Biraz salin kendinizi yav.Pva bizi yemeye çalisiyor
Geçen yıldan bu yana herkes değişti de sol tarafımız hiç yedeğe bile düşmedi pva ve kerem. Çünkü onları yedeklemedik alternatifsiz kaldılar. Onlar da takılıyorlar kafalarına göre.Pva laubali bir oyuncu. 1 pozisyonda hava topunda yere yattı kalkmadı. Öyle matah birsey yoktu. Nerdeyse gol yiyecektik. Attığı ortaları soylemiyorum. Gözünü baglasak 1 tane isabetli orta yapardi
Kerem zaman zaman kotu oynasa da ben hic sallamiyorum en degerli oyuncularimizdan biri ayriyeten türkKerem kotu Nelsson kotu Aanholt kotu nasil bir futbolcu istiyorsunuz merak ediyorum. 2-3 mac kotu oynayinca o futbolcu cop mu oluyor yani. Biraz salin kendinizi yav.
Mümtaz amcam nasıl kartal uçuşu yapıyor koptum yavvvvvGeçen yıldan bu yana herkes değişti de sol tarafımız hiç yedeğe bile düşmedi pva ve kerem. Çünkü onları yedeklemedik alternatifsiz kaldılar. Onlar da takılıyorlar kafalarına göre.
Hojlund6m euroya stoper almak mi yoksa evander mi?
Tek soru
6m euro kasada durmalı6m euroya stoper almak mi yoksa evander mi?
Tek soru
İkisi de değil6m euroya stoper almak mi yoksa evander mi?
Tek soru
Millet hala ilk 11e 4-5 transfer diye agliyor canim sozumuz onlaraHoca en az 3 takviye yapicaz derken sorun yok taraftar transfer isteyince transfer obezi. Gecelim...
Araya toplari kim atacak6m euro kasada durmalı
MertensAraya toplari kim atacak