Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyanik geriye zaten bi stoper kaliyor.shamar+kanat transferliyle kapatsalar bile fitim ben. fazlasında gözüm yok ama mutlkaka santrafor ve kanat alınmalı.

Daha belli değilgoller?
Hoca riske girmek istemiyor puan kayibi olursa neden hamzayi oynattin diye korkuyordur. Genc oyuncu oynatacak hoca nezaman görecegiz bilmiyorum.Mertens’in yedeği olarak neden Hamza’yı düşünmüyoruz? Sık sık süre bulabilir ve ilk 11’e alışır yavaş yavaş. Bu sene 18 olacak illa 25 yaşında mı oynatacağız gençleri
Gelen gidene fark atiyoruz rakipler coluk cocukla mi cikiyor maca?
3de 3 dedeeeğğGeçen hafta yendik mi biz
ben bi kanat araştırayım
Ümraniye hem feneri hem antalyayi yenmişGelen gidene fark atiyoruz rakipler coluk cocukla mi cikiyor maca?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pirasa kimprass dedik ya
1 saat sonra maçı var link bul beraber bakalım
Giresun maçında Sergio’nun topu direkten içeri girse bu şekilde başlayacaktık zaten. Hayal değildi3 hsfta once lige boyle baslayacagimizi dusunuyorduk
Ne umduk ne bulduk
Sol kanatta da iyi bence elimizdekilerden farklı bir tip gerek fiziği gerekse topu ayağından çok önüne istemesiyle. Kerem'i bonuslarla 12 civarına satıp Barış'ı monte etmek isterdim ben şahsen.Acaba hic forvet olarak deneyen oldumu barisi? Kanatdan cok forvetlim var yapsinda
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi