Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guney amerika pazarina yillardir neden girmiyoruz, aklim almiyor.

Bunun mutlaka sebebi vardir

“On Ballo-Touré there is Galatasaray: negotiation is underway with AC Milan”

edit: ikisi de aynı habermiş. haberi direk atıyorum buraya

Fodé Ballo-Touré için Türkiye'den sirenler . Senegalli bek , Dries Mertens ve Lucas Torreira'nın gelişinden sonra İtalya'da alışverişe devam etmek isteyen Galatasaray'ı çok seviyor . Milan'da iyi olan ancak İstanbul'daki gibi iddialı bir kulüpte daha fazla süreklilik ile oynama olasılığından etkilenen oyuncu tarafında bir boşluk var .

AC MILAN'IN KONUMU -
Milan ve Galatasaray arasındaki müzakere, birkaç gün önce Frederic Massara ve Paolo Maldini'nin koşulları dikte etmesiyle başladı: Ballo-Tourè'nin değeri, sadece on iki ay önce Monaco'dan satın almak için ödenen 4,5 milyon dolardan fazla . Hafta başında yeni bir karşılaşmanın devam edip etmeyeceğini anlamak için yeni bir karşılaşma beklenirken, Galatasaray Ballo-Tourè için bastırıyor.

Sirens from Turkey for Fodé Ballo-Touré . Galatasaray likes the Senegalese full-back a lot and wants to continue shopping in Italy after the arrivals of Dries Mertens and Lucas Torreira. There is an opening on the part of the player who is fine at Milan but is attracted by the possibility of playing more consistently in an ambitious club like that of Istanbul.

THE POSITION OF AC MILAN - The negotiation between Milan and Galatasaray began a few days ago with Frederic Massara and Paolo Maldini dictating the conditions: the value of Ballo-Tourè is more than 4.5 million paid out just twelve months ago to buy it from Monaco . A new confrontation is expected at the beginning of the week to understand if there are the bases to go on or not, Galatasaray pushes for Ballo-Tourè.

Son düzenleme:
Allahtan maçı izleyemiyorsun yaziklar olsun
google'dan baktım. maç 20.30da
1661014741210.webp

Guney amerika pazarina yillardir neden girmiyoruz, aklim almiyor.

Bunun mutlaka sebebi vardir
Aynı gorusteyim yani ben seyirci olarak bek oyuncularini hücum oyuncularını güney Amerika dan kurardım stoper orta saha Avrupalı pozisyon bilgisi olabilir tabi tüm takımdan bahsetmiyorum transfer stratejisi olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt