Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim lig avusturya danimarka isveçin filan önünde biz bunların ülke puanı olarak nasıl arkasına düştük ya da düşüyoruz hayret
Federasyonun yabancı kuralı yüzünden ve içerde sürekli eyyam yapan hakemler federasyonlar yöneticiler kurullar. Dahası da var sayabilirim ama biliyor artık herkes. Bunları yapa yapa takımlar Avrupa'ya odaklanmiyo yada odaklanamiyo. Salak saçma takımlar gelip bizim takımlara çakıp gidiyo. Bak Trabzon fener hepsinin eline vericekler yine bu sene
Geçen sene Barcelona maçı öncesi bjk nin yaptığı kalleslik gibi mesela. Ülke puanı kimsenin umrunda değil

okan hoca çok başarılı olur inşallah

bugün veya sonraki maçları ne olursa olsun nurinin tavanı ligdeki herkesten daha yüksek

umarım okan hocanın başarılarından sonra onu da izleriz

hojlund yuruyor sahada pres sıfır
Ben söyledim Halil Dervişoğlunun daha fizikli ve biraz daha teknik hali diye insanlar izlemeden hayranı olmuş :)
Son vuruşlarda eksikleri çok ve bazen ağır kalıyor. Bize pek uymayacak bir adam bence. Herşeyden biraz var adamda ama hicbirsey tam değil :) Çok gelişmesi lazım.

Haydi kimse gelmiyor onu anladikta neden kimse gitmiyor onu anlamadim, hani luyi ve cicaldau gecen hafta mac kadrosuna transfer görüsmesi yaptiklari icin alinmamisti? Hala cok fazla gereksiz oyuncular var Kadromuzda. Omar gibi Ömer gibi heriflerin bonservisini eline verip gönderin. Taylani yerli bir oyuncu arti para ile takas edin. Cicaldau kiralik gönderin, keza Atalayin son senesi Hamza takima giremiyor bumu girecek postalayin gitsin. Tasdemir cöpüne bonservisi arti üstüne bir corba parasi verip gönderin. Ogulcan olsun Kilinc olsun takas ile gönderilmeli. say say bitmiyor kardesim ya

wakaeme gelsin hamle oyuncusu olarak 2. yarı kerem yerine alırız gomis gibi çat çat çat

Bize lazım olan Ben Breton Diaz tarzında bir forvet yada istediğimden bir tık yavaş olsada top tekniği daha üst düzey Pedro(Flamengolu) tarzı biri bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt