Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vasat yerlileri bi yere koymak zorundayız sonuçta. hücuma koyup gol kabızı bir takım olmaktansa geriye koyup defans gücünden feragat etmeyi mantıklı buluyorum şahsen çünkü geçmiş şampiyonluk istatistikleri onu gösteriyor. hücumu güçlü takımlar şampiyonluğa daha yakın oluyor
musleranın formda girmesi bir anlamda sıkıntı oldu. küçük maçlarda koçuk kalede olsa sınırda rahatlatırdı bizi

10 numara oynayan bir oyuncu çalışkanlığı üzerinden ovuluyorsa bir boka yaramıyor demektir.. Önce kendi görevini iyi yapacak bu haliyle yedekten fazlası olamaz zaten
Abi her seyi gectim rakip sagi kapatmisken topu sola cekip pas atmayi dusunecek dusunse bile yapabilecek topcular gormek istiyorum sahada... bazi topcularimizin teknigi o kadar kotu ki oyun sirf bu kucuk seyleren bile sıkısiyor cogu zaman

77B37380-2F39-44D5-84E0-A5A9D106FA56.webp

seferovic giresun macında 2 gol,umraniye maçında 3 gol kaçırdı.atsa kraldı o ayrı,şu an zihinsel ve fiziksel olarak hazır olmasada çok pozisyona giriyo ve oyunun içinde.

ayrıca ümraniye macının 2.yarısında hem oynadı hem oynattırdı,fiziken daha iyiydi.ikinci yarının basında yaptıgı çapraz kosu ve keremin ona atamadıgı pasla beraber ikinci yarıda begendiğim isimdi

seferovic konusunda pişman olacagınız şeyler söylemekten kacının
Adam kafaca bitik o pozisyonda topa vurmayip pas veren forvet saglikli degildir stopere gelse o firsat stoper bile kaleye vurur

Seferovic Slimani olma yolunda ilerliyor iyi oyuncu olabilir Slimanide iyi oyuncuydu ama uymadi TR liginr seferovicinde uymayacagini dusunuyorum gomis olmasa su an puanimiz yoktu nerdeyse birakin Seferovic guzellemelerini adam eski seforvic degil olsa zaten Benfica bu kadar ucuz birakmazdi bende transferi asamasinda istemistim ama adamin posasini yollamislar

Fbnin kpasayi yenmesinin bir kerami yok
giresun macının son 30 dksını actım.son 30 dkda stoper perez bütün kaısmpaşalıları kendi cezasahasından başlayıp çalımlayarak 3-4 kere ortasaha önüne kadar top getirdi.toplamda 9 çalım attı sanırım o 30 dkda.fblilerin kasımpaşa macında attıgı çalımdan coktur bu rakam.öyle bi kasımpaşa işte.

not: perez iyi futbolcu ama bu çalımları atan bi stoper neticede

.

Abdullah avcinin ayaklarini abdullah avciyi gormeden bilmem normal degil ya

Ulan bu beinspor cok serefsiz

Beynimize subliminal neler sokmuslar

ek olarak akbabanın top kapma dışında yapabildiği tek iyi aksiyon ceza sahasında kendine alan buluyor.

onda da sağolsun üç haftadır kerem’le yunus skor bulucam diye bam güm vuruyor. akbaba da skor yapmak için top gelmediği için ceza sahası dışından saçma sapan şutlar çekiyor. saçmalıklar silsilesi

Oynadığımız rakiplerde boş değildi 3 maçtır

giresun gene kazandı
antalya ts yi hoşaf etti
ümraniye fbyi ezdi geçen maç
Bu sene ligte oyle bos takim zaten yok istanbulspor ve kasimpasa haric herkes herkesi yenebilir gibi duruyor o yuzden zor maci atlattik mantigi islemiyor

Bizim fiksture baksak sezon basinda giresun umraniyeyi rahat yeneriz antalya da belki takiliriz derdik ama tersi oldu asil zor olan kapanan takimlarla olan maclar

Mesela Trabzonda bizim sezonun en iyi topunh oynayacagimizi dusunuyorum ilk defa karsimizda yenmek icin oynayan bir takim olacak

bizi iyi olduktan sonra,rakiplerin önemi yok.ama henüz çok eksiğiz.çok yeni bi takımız.dubois ve midsö geldi,hemen sakatlandı.ilk11 de hali hazırda eksikler mevcut zaten.

uyum sorunu var.zaman lazım bi de

hoca desen henuz hiç bi katkısı yok,o da çok yeni.

Akılsız herif 15 dakika önce maça bir şeyleri değiştirmesi için sahaya sürdüğün oyuncuyu 15 dakika sonra çıkarman senin ne kadar kötü bir teknik direktör olduğunun kanıtı artistlik yapıyor bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt