Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ek olarak akbabanın top kapma dışında yapabildiği tek iyi aksiyon ceza sahasında kendine alan buluyor.

onda da sağolsun üç haftadır kerem’le yunus skor bulucam diye bam güm vuruyor. akbaba da skor yapmak için top gelmediği için ceza sahası dışından saçma sapan şutlar çekiyor. saçmalıklar silsilesi

Ben bu pozisyonu söyledim zaten. Başımıza Burak Yılmaz kesilme dedim. O da bencildi sevmezdim
. Ha şimdilik Kereme öyle birşeyim yok ama devam ederse olabilir.

Güzel kardeşim aptala anlatır gibi anlatıyorum ki kolayca anlayasın.

Bizim teklif ettiğimiz parayı Trabzon’da teklif
etti ve kabul etmedi. Ortadoğu kuluplerinden 3 milyona yakın para istedi ama bizimle 1.5 a anlastı demek sfkdkjf

Yaş konusunda ise bu bir realitedir Afrikalı topçular ve yaş küçültme olayı.Dedikodusu çıkmıştı

Kaptın mı? Sanmıyorum ama neyse. İyi geceler
Bu çok normal adam TR'de kalmak istiyorsa istediği parada indirime gitmesi yada orta doğudan daha aza burada kalması kadar normal bir şey yok. Belotti mesela sen 3 verirsin ama sana gelmez İtalya'da kalmak için orada 1.7-2 veren bir takımla anlaşabilir bu garip bir şey değil ki. Yaş küçültmede ise öyle ir şeyin kanıtı da çıkıyor kanıtı olmayan bir şeyi kesin gibi konuşmakta biraz abes. Bu arada Nwakame'nin gelmesini istiyorum onu da belirteyim.

Bu çok normal adam TR'de kalmak istiyorsa istediği parada indirime gitmesi yada orta doğudan daha aza burada kalması kadar normal bir şey yok. Belotti mesela sen 3 verirsin ama sana gelmez İtalya'da kalmak için orada 1.7-2 veren bir takımla anlaşabilir bu garip bir şey değil ki. Yaş küçültmede ise öyle ir şeyin kanıtı da çıkıyor kanıtı olmayan bir şeyi kesin gibi konuşmakta biraz abes. Bu arada Nwakame'nin gelmesini istiyorum onu da belirteyim.
Saygı duyuyorum ama bu paralara Tr de kalsaydı Trabzon’da kalırdı bence.

Abi her seyi gectim rakip sagi kapatmisken topu sola cekip pas atmayi dusunecek dusunse bile yapabilecek topcular gormek istiyorum sahada... bazi topcularimizin teknigi o kadar kotu ki oyun sirf bu kucuk seyleren bile sıkısiyor cogu zaman

Akbaba hazırlık döneminde çok ovulurken bile teknigi üstünden hep eleştirdim..Ya adamın top kontrolü falan o kadar kotu ki önüne alıp gideceği toplarda takımın hızını kesiyor istemeyerek.. Fakir taliscasi rolü verilecek işte Alanya'da iyi tutuyor bizdeki ilk dönemi de fena değildi ama sakatlıklar çok baltaladi ..Bir şekilde kalacak son 20-30 dk sans verilebilir zaten sınır yüzünden kazimcani bile deniyor hoca bunu da alır mecbur

Bu arada acik acik konusalim

Kerem varken kerem oynar (yabanci sinirindan dolayi)

Yedegide ya cok genc bi fisek kanat olur
Yada teknik bir yasli

Baska olmaz

yunus antalya macında harikaydı.asistleri yendi.giresun macında top alamadı.ümraniye macında ilkyarı herkes kötüydü ama yunus maç boyucna fırsatlar buldu.cezasahası dısından şutu güzeldi.onun haricinde atabilceği 2 golü atamadı,pasta verebilirdi bunlarda.

yunusun sorunu henuz gol veya asist yapamaması.açılacaktır.saf yetenek,izlemesi keyifli ama özgür bırakmalıyz.serbest oynamalı.ortadan da oynar,çizgiden de getirir topu.sadece içeri katettirmek aptallık.kendisi de bunda ısrar etmemeli

ek olarak akbabanın top kapma dışında yapabildiği tek iyi aksiyon ceza sahasında kendine alan buluyor.

onda da sağolsun üç haftadır kerem’le yunus skor bulucam diye bam güm vuruyor. akbaba da skor yapmak için top gelmediği için ceza sahası dışından saçma sapan şutlar çekiyor. saçmalıklar silsilesi

hazır transfer dönemi devam ediyorken öne çıkayım, kendimi biraz daha göstereyim çabasında mı bunlar acaba. ayrılmak istiyor vb dönen haberler doğruysa eğer şu transfer dönemi bir an önce bitse de adam gibi odaklansalar işlerine

yunus antalya macında harikaydı.asistleri yendi.giresun macında top alamadı.ümraniye macında ilkyarı herkes kötüydü ama yunus maç boyucna fırsatlar buldu.cezasahası dısından şutu güzeldi.onun haricinde atabilceği 2 golü atamadı,pasta verebilirdi bunlarda.

yunusun sorunu henuz gol veya asist yapamaması.açılacaktır.saf yetenek,izlemesi keyifli ama özgür bırakmalıyz.serbest oynamalı.ortadan da oynar,çizgiden de getirir topu.sadece içeri katettirmek aptallık.kendisi de bunda ısrar etmemeli

Yunus şu 3 maç bize karşı oynasa 4 gol 3 asist falan yapardı bizden giden topçular GS kalecisi görünce Kevin De Bruyne oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt