Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu Antalya harbi iyi takım ha. Bireysel oyuncu kalitesi de yüksek, takım oyunu da var. Vallahi iyi ki ilk haftada oynayıp bir şekilde kazanmışız buradan. Tüm takımların çok rahat puan kaybedeceği bir deplasman gibi görünüyor.
Stoperleri Veysel ve Kudryasov sol beki Guray sağ bekleri kim Allah bilir hangi bireysel oyuncu kalitesi lütfen şöyle şeyler yapmayın ya Anadolu takımlarının hemen hemen hepsi kötü oyunculara sahip bu imkanlarla denk maçlar oynamaları onların iyiliginden değil bizim kötülüğümüzden

Sola wakayeme, sağa efecan, ilerde de gomis. Cimbom oldboys.

Efecan mertens wakayeme
Gomis

“Genç futbolcu fetişi misiniz yeaaaa” diyenlerin hayalindaki kadro. Şubat gibi şampiyon oluruz.

Antalyanin 6 isabetli şutu var. 5i gol olmuş.

Ikinci yarı 0.92 xGleri var. 3 gol bulmuşlar.

Nwakaeme ----- 1+1 ---- Yıllığı 2.2
Bamba Dieng ----Kiralık 10 Milyon opsiyonlu
Bir stoper rotasyonu
Bir sol bek rotasyonu daha

Gayet yeterli olacaktır.
Arenadaki maçlarda kapalı savunmayı Mertens Nwakaeme ile açamamak imkansız.

Wakada muhasebecilik yapılmamalı çok fazla

Stoperleri Veysel ve Kudryasov sol beki Guray sağ bekleri kim Allah bilir hangi bireysel oyuncu kalitesi lütfen şöyle şeyler yapmayın ya Anadolu takımlarının hemen hemen hepsi kötü oyunculara sahip bu imkanlarla denk maçlar oynamaları onların iyiliginden değil bizim kötülüğümüzden

bize karşı stoperler Ömer Toprak kudryasov orta saha Fernando Güray Sonerdi ..Biz şöyle bir takım kursak muhtemelen helva gibi dagitirlardi..
Bizim kotulugumuz elbet önemli bir husus ama sistemli takım olmak çok önemli bu konuda nurinin hakkını yememek lazim

vira bismillah.
lanet 16. nöbetin sonuna gelmiş bulunmaktayiz. o nöbeti açan arkadasın başta elini ayağını olmak üzere tüm vücudunu özenle yıkamasını tavsiye ederim. yeni nöbet konusunun camiamıza ve forumumuza hayirli olmasını temenni ederim. yapılacak transferlerin ismininin değil, verimliliği yüksek oyuncuların alınmasını, geçmiş nöbetlerde alınmışlarında bir an evvel takıma uyum sağlayip güzel skorlarla yaratacağımız enerji ile sezonu champ bitirme temennisiylen... hepinizi kucaklıyor ve selamlıyorum.

by danyal sundu.

yaa Allahh

Bizi bitirdin bea.

cooltext417704049741460.gif

Sola wakayeme, sağa efecan, ilerde de gomis. Cimbom oldboys.

Efecan mertens wakayeme
Gomis

“Genç futbolcu fetişi misiniz yeaaaa” diyenlerin hayalindaki kadro. Şubat gibi şampiyon oluruz.
Çok boş yorum,çok.Gomis 3 macta toplasan kac dakika oynadı ki forvet alınacak zaten,mertens canavar gibi oynar kimse yaslı maslı zırvası yapmasın,wakayeme yi ise gecen sene öve öve bitiremiyordunuz ki sende dahilsin buna hiç şüphem yok,bize gelince yaşlı oldu bir anda nedense..Efecanı nerenden uydurdun onuda bilmiyorum.Nwakame harici bir kanat daha bekliyorum ben..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt