Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey'in ben yazdım ama kampa götürülmedi dedim. Idman yapmadı demedim.Koskoca Galatasaray Nwakaeme denilen herife mi kaldi? Bide bazi arkadaslar Boey kamp yapmadi diyor, adam hem birseysel antrenor ile calisti hem Florya'da basina adam diktiler calistirdilar.
Nwakaeme rezil bir transfer olur.
İlk 2 maçtır o azizim.Bu arada 2010 yılından beri deplasmanda arka arkaya ilk defa 2 maç kazanmışız.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kampa gidenleri felan gorduk dedinde, sen kampi ne amacla yaptigini biliyormusun peki?Boey'in ben yazdım ama kampa götürülmedi dedim. Idman yapmadı demedim.
Haberler kesildi renktas Bellotti ile ilgiliBelottide son durum nedir? Bir kaç gündür giremedim foruma.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yiğit'in transfer gelmeyen her gün yaşayacağı tarifeYeni birsey deneyip 18nci nobeti @yigit karagöz dostuma actirabiliriz. Topla tufekle sampiyonluga kosalim bu sene. Butun tuşlara basalim derim
az deki macar sol bek içi tanıyor musun? kerkez?![]()
Reiss Nelson - Spelersprofiel 25/26
Reiss Nelson, 26, uit Engeland ➤ Brentford FC, sinds 2025 ➤ Linksbuiten ➤ Marktwaarde: 8,00 mln. € ➤ * 10 dec. 1999 in London, Engelandwww.transfermarkt.nl
Nwakaeme yerine gül gibi kanat iste, ama yok ila superligden scout transferi yapicaz.
Aman renkdaş klube kayyum atanir sonra. Galatasaraydan da olmayalım durduk yere.Yeni birsey deneyip 18nci nobeti @yigit karagöz dostuma actirabiliriz. Topla tufekle sampiyonluga kosalim bu sene. Butun tuşlara basalim derim