Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raporladim
Ya belki evet hocanin dokunuşu olmuş olabilir ama tüm rakiplerimiz ovuluyor ama maalesef keşke gerçekten hak etseler. Giresun iyi kapanıyormus mesela bu nasıl bir futbol takımı özelliği? Apo o pası atmasa gol atabilirler miydi? Neyi doğru yapıyorlar futbol olarak o zaman kapanma filan da hikaye biraz organize bir takım kevgire çevirir bizim organizasyon eksikliğimiz onların iyi kapandığı anlamına gelmiyo dan dun orta açarak acamazsin tabii rakibi ama en başından beri anlatmaya çalıştığım gibi onlar iyi değil biz kotuyuz kendimizi kandırmaya gerek yok.bize karşı stoperler Ömer Toprak kudryasov orta saha Fernando Güray Sonerdi ..Biz şöyle bir takım kursak muhtemelen helva gibi dagitirlardi..
Bizim kotulugumuz elbet önemli bir husus ama sistemli takım olmak çok önemli bu konuda nurinin hakkını yememek lazim
üstat hiç açıp 90dksını izlemedim ama fena durmuyor benceBu shamar b.k gibi bir topcuya benziyor umarım olmaz
@Keramettin TANRIVERDİ nin 18. nöbeti by danyaldan devralışıvira bismillah.
lanet 16. nöbetin sonuna gelmiş bulunmaktayiz. o nöbeti açan arkadasın başta elini ayağını olmak üzere tüm vücudunu özenle yıkamasını tavsiye ederim. yeni nöbet konusunun camiamıza ve forumumuza hayirli olmasını temenni ederim. yapılacak transferlerin ismininin değil, verimliliği yüksek oyuncuların alınmasını, geçmiş nöbetlerde alınmışlarında bir an evvel takıma uyum sağlayip güzel skorlarla yaratacağımız enerji ile sezonu champ bitirme temennisiylen... hepinizi kucaklıyor ve selamlıyorum.
by danyal sundu.
yaa Allahh
üstat hiç açıp 90dksını izlemedim ama fena durmuyor bence
Katılıyorum gayet güzel olur bence.Shamar santrafor Elis kanat
Reyis alti ustu 1 saat idman yapip sonra dagilacakti herifler basin mensuplari aksama kadar orada yatiyor zaten.Nasil yok
Sacmalik yaptigi
Hatta serefsizlik
Bunu kendi arkadas grubunda yapabilirsin dalgasina arada ki samimiyetden ama baska bir ortamda yapamazsin
Ayriyeten semih bir gs efsanesidir
Saygi diye birsey var
Ne olacak saniyorsunuz tudor marsilyayi ucurup kaciracakmi
Bu tavirlarina devam ederse futbolcular bunu bi yer psgden 6 tane yedikleri macdan sonra kovulur italya 2.liginde bulur kendini en sonunda
Tamamdır şimdi olduBilgi yanlış. 2010 dan beri ligin ilk 2 deplasmanında ilk defa 6 puan almisiz
Tanrinin ogluuuu
üstat hiç açıp 90dksını izlemedim ama fena durmuyor bence