- 1 Şubat 2009
- 25.114
- 25.308
- 3.468
Ne buMazinde dunya yildizlari yatar,yasa erden timur pasa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne buMazinde dunya yildizlari yatar,yasa erden timur pasa
A Spor da ama Galatasaray bölümü bitti.
Değildir ama orası olmazsa yedekte Galatasaray var nasıl olsa mantığı ile gelecek ise ben başarılı olacağını düşünmüyorum.Torreira'nın 1. opsiyonu biz miydik sence?
Ben de öğrendim ama transferin sağlığı açısından söyleyemiyorum. Yer yerinden oynar gelirseYeni forvetimizin ismini öğrendiğimi belirtmek isterim.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu İcardi için söyledi.Belotti için ise zor,Roma opsiyonu da var ama bu masada da Galatasaray var dedi.
Tamam, bi daha yapma aslanım
çift hane mi verecekler
Hadi insallahEvet transferde 3.dalga geliyo.vurgun yapacağız
Senin kaynağının kim olduğunu söylersem forum anında çözer, o yüzden susuyorum.Ben de öğrendim ama transferin sağlığı açısından söyleyemiyorum. Yer yerinden oynar gelirse
Yeni forvetimizin ismini öğrendiğimi belirtmek isterim.
godzilla hoBen de öğrendim ama transferin sağlığı açısından söyleyemiyorum. Yer yerinden oynar gelirse
Yok kolpa demedim zaten yanlış duymuş olabilirsiniz. Youtube üzerinden doğrusunu geri sarıp izleyebilirsinizBende kolpa olmaz. Böyle söyledi. Icardi hayal dedi. Belotti için hayal değil, gerçek. Galatasaray masada dedi
Yeni forveti öğrenirken abdulkerime kendini toparla demişsindir umarım renkdaş. Yine ebemizi şey ediyordu bu hafta az kalsınYeni forvetimizin ismini öğrendiğimi belirtmek isterim.