Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.662
- 7.072
- 718
Seçimden sonra değiştirmişlerdir diye düşündüm ben de. Etkin olunması güzelbizim admin değişti herhalde. bu sezon iyi paylaşımlar yapılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seçimden sonra değiştirmişlerdir diye düşündüm ben de. Etkin olunması güzelbizim admin değişti herhalde. bu sezon iyi paylaşımlar yapılıyor
küfür etmiştin rtaş öyle hatırlıyorum
Bari soyadımı doğru yazabilseydinHayali duyumcu cok var burda.
Mesela Ahmet urukirlina hergun duyum veriyor Abdulkerim Bardakci, Erden Abdulkerime danisip transfer yapiyormus.
Ekli dosyayı görüntüle 174696Ekli dosyayı görüntüle 174697bu belotti haberini veren arkadasin hesabinda tuhaf twitler var.hintce ask sozleri falan paylasmis gibi
Çok formda girdi sezona.napoli maçında kvaratskhelia müthiş attı. 2 maçtır çok dikkatimi çekiyor bu çocuk.
@Suat Kara Suat abinin yıllar önce keşfettiği oyuncu attığı gollerde kendisi gururlanıyodur bence reisnapoli maçında kvaratskhelia müthiş attı. 2 maçtır çok dikkatimi çekiyor bu çocuk.
Dilinden düşmüyor kolaysa, gel de al
İçimden söküp aşkını
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını
Zorlu sevdam hoşçakal
Dilinden düşmüyor kolaysa, gel de al
İçimden söküp aşkını
Çektiysen kahrımı, helal et hakkını
Zorlu sevdam hoşçakal
Fode Ballo-Toure geliyor diyor Nevzat.Duyum yok mu duyum yav. Ortalık çok sessiz kolpacılar haricinde