Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
sa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol atti ama oldukca kotu oynadi. Net birkac pozisyon da harcadiNewcastle da çok istediğimiz Almiron yine atmış. Adam level atlıyor
bu nobeti acan acilen 2 gun banlanmalidir
Motz cami duvarına işedi
senin nöbetini de biliyoruz motz
1 hafta evvelden prosedür olarak teklif mektubu göndermek zorunda diye yazılmıştı burada.Transferin son zamanlarında bir PL kulübü Nelsson'un serbest kalmasını kullanıp alacak gibi hissediyorum da dur bakalım.
:crushed:vira bismillah.
lanet 16. nöbetin sonuna gelmiş bulunmaktayiz. o nöbeti açan arkadasın başta elini ayağını olmak üzere tüm vücudunu özenle yıkamasını tavsiye ederim. yeni nöbet konusunun camiamıza ve forumumuza hayirli olmasını temenni ederim. yapılacak transferlerin ismininin değil, verimliliği yüksek oyuncuların alınmasını, geçmiş nöbetlerde alınmışlarında bir an evvel takıma uyum sağlayip güzel skorlarla yaratacağımız enerji ile sezonu champ bitirme temennisiylen... hepinizi kucaklıyor ve selamlıyorum.
by danyal sundu.
yaa Allahh
Haklı çıktı mı pek net değil daha çok bizim basın artık haber alamıyor, dış haberde ne görse onu tekrarlıyor gibi. Bu Milan sol beki de menajer önerisidir almayız yüksek ihtimal. Fırsat olarak sol beke Emerson gelebilir bir ihtimal PVA giderse gitmezse u21 kuralından bir sol bek olur.Ulan Pedulla’ya laf atıyorduk Toure konusunda da haklı çıktı. Yarın Maksimovic’i de yazar bizim basın
20 verip almak varken neden son gune biraksinlar? Bizimkiler 20’ye tav olacaklarini belli ettiler. Nelsson kalir bizde. Kalmasi da lazim zaten.Transferin son zamanlarında bir PL kulübü Nelsson'un serbest kalmasını kullanıp alacak gibi hissediyorum da dur bakalım.
Bekler french connection olacak gibi.Ulan Pedulla’ya laf atıyorduk Toure konusunda da haklı çıktı. Yarın Maksimovic’i de yazar bizim basın