Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.017
- 10.023
- 2.498
Son 999
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben diyorum yetki verin aciyim ugurluyumdur diye kimse sallamiyoyeni nöbeti kim açacak belli mi ?
seni ilk sayfada görmek isterim mörfiOlûr kimle uzamak istersin
Ben ilk sayfalardan hoşlanmıyorumnöbet 18 de ilk sayfadan yer kapın tarihi nöbet olacak
Defansı çok ağır görünmekte.Karagümrük iyi kadro çıkarmış . Beşiktaştan puan alacaklar bence
Tamamseni ilk sayfada görmek isterim mörfi
Milan 5 milyon istiyor, bizim teklif 2+0,5 milyon €’ymuş.
Milan 5 milyon istiyor, bizim teklif 2+0,5 milyon €’ymuş.
Hücum gayet iyi . Bakalım neler olacakDefansı çok ağır görünmekte.
Işte mason realistligiHicbirsey olmaz 18de
Ballo Toure Aanholt’u biraz zor keser.
pvanın bu kadar kolay gözden çıkarılması enterasan. bilmediğimiz bir şey mi var diye düşündürüyor açıkçası
ballo net 1-1.2m civarı bir şey alıyormuş milanda bizde 1.5-1.8 arası alır. ballo gelirse pva da yolcu edilir gibi gozukuyor. brut 7m falan harcanmaz herhalde sol beke
olabilir. performans bazlı gönderiliyorsa aşırı saçma çünkü. ritim yakaladıgında ligin en iyisi herifGurrpegi artik biraz balona döndü, ama sanki son sezon bitmesine yaklasirken, Morutan, Marcao falan hepsi icin teklifler var derken, PVAyi Italyandan isteyenler var diyordu sanki. Belki adam gitmeyi istiyor olabilir mi?
Ver yetkiyi Al Belotti yi mi diyorsunBen diyorum yetki verin aciyim ugurluyumdur diye kimse sallamiyo