Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.517
- 23.072
- 1.433
Tadimi kaciran 1 gelismenevzat pva yolcu gibisinden konuşmuş ztn yt videosunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tadimi kaciran 1 gelismenevzat pva yolcu gibisinden konuşmuş ztn yt videosunda

Okan hoca butun teshisleri hizli ve dogru koyuyor. Kerem ve pvayla olmayacagini giresun macinda anlayip derhal harekete geçti. Muthis bir td.Pva dan kurtarırsa bizi, okan hocamızın futbol dehasına bikez daha şapka çıkarmalıyız diye düşünüyorum renkdaş.
Niye renktas . Öyle deyip üzme biziLatife ettim renktas biz kim nöbet açmak kim
Oyuncu değişiklikleri de transfer teşhisleri gibi doğru ama iyi futbolu bekliyoruz biran önce kendisinden.Okan hoca butun teshisleri hizli ve dogru koyuyor. Kerem ve pvayla olmayacagini giresun macinda anlayip derhal harekete geçti. Muthis bir td.
Unuut artık gelmeyecek
1)Adami hasta etme Sami!!
Unut mu Umut mu kelime oyunu yapma lan kanksUnuut artık gelmeyecek
Beşiktaş'ta defans var mı?Defansı çok ağır görünmekte.
Başak şuana kadar ligin en sağlam takımıBasakda mö girdi
Mac 2 2 bitebilir hic oyle gozukmesede
Karagümrük defansını kastetmişti
Sol bek, kanat ve forvet gelmeden iyi futbol zor renkdaş. Top sola veya sefere gittiginde çan çekişiyor, bu hayattan kurtarın beni diye bağırıyor.Oyuncu değişiklikleri de transfer teşhisleri gibi doğru ama iyi futbolu bekliyoruz biran önce kendisinden.
18# sen açUnuut artık gelmeyecek
Tamam işte karagurmuk defansı ağır görünüyor ama beziktasta defans yok.Karagümrük defansını kastetmişti
Kerem o mizacıyla daha çok topçuyla sorun yaşar. Negatiflik yayıyor etrafına mimikleriyle, hareketleriyle.Beyler Kerem ile Aanholt çok çok zorda kalmadıkları sürece birbirlerine pas vermiyor . Özellikle Aanholt hic vermiyor . Aralarında tatsızlık olmustu , bununla ilgili olabilir mi acaba Aanholt un yerine oyuncu bakılması
İkisinin de defansı kötü . İnsallah takılır BeşiktaşTamam işte karagurmuk defansı ağır görünüyor ama beziktasta defans yok.
Çok sıradan oyuncular var defanslarinda
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi