Transfer Nöbeti #17 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Man Utd hem Antony hem Gakpo'yu istiyomus. Erik Ten Hag komisyon show yapacak herhald

Bizdeki kilit oyuncular Mertens, Torreira, Seferovic, Dubois ve Oliveira.
Bunlar tam formda olduğunda ve bir arada oynamaya başladığında takımın geri kalanı da uyum sağlayacak, oyun kalitemiz artacak.

futbolculardan:kasımın ilk haftası(7-8-9-10 kasım) doğan akrepler,şubatın 2.haftası (9-10 şubat) doğan kovalar,mayısın 2.haftası doğan boğalar(9-10 mayıs),ağustosun 2.haftası(7-8 agustos )doğan aslanlar dikkat etsin kendine

wijnaldum-akrep
visca-kova
midsö-aslan

ghezall(3 hafta yok-boga burcu),josef(kova burcu) (yazın yazdım-sakatlık mevzusunu)

nkodou,werghost,ghezall ciddi risk altındalar.yine gedson

fbden lincoln,valencia,alioski en basta olmak üzere joao pedro,emre mor,arda güler risk altında

pisanın seria a'ya çıkma ihtimali sıfır. yeniliyorlar yine
20781.jpg

futbolculardan:kasımın ilk haftası(7-8-9-10 kasım) doğan akrepler,şubatın 2.haftası (9-10 şubat) doğan kovalar,mayısın 2.haftası doğan boğalar(9-10 mayıs),ağustosun 2.haftası(7-8 agustos doğanlar) dikket etsin kendine

wijnaldum-akrep
visca-kova
midsö-aslan

ghezall(3 hafta yok-boga burcu),josef(kova burcu) (yazın yazdım-sakatlık mevzusunu)

nkodou,werghost,ghezall ciddi risk altındalar.yine gedson

fbden lincoln,valencia,alioski en basta olmak üzere joao pedro,emre mor,arda güler risk altında
tokat GUY.gif

Milan taraftarlarının Ballo-Toure icin yorumları asagida; yedek icin bile yeterli olmadigini düşünüyorlar.

TakenSadFace
· 4 mo. ago

Ibrahimović
Headless chicken

Vezboh
· 4 mo. ago

I don't want to be mean but i saw him playing live vs Atletico and my God it looked like he never stepped a foot in a football field, he makes tactical and positioning errors that no player at our level should ever do, like the one in the derby. Technically he's mediocre at best, all he has is athleticism but it's not enough for our current standards, i hope we get rid of him in the summer.

Gabbia
Not good enough for us even as a backup.

MVB3
· 4 mo. ago

He has some qualities, but is probably not good enough as the first backup player for where we are (and certainly not where we want to be).
I could see him being a useful addition to a mid to bottom half team, though.

level 1
Ghlyde
· 4 mo. ago

Kaká
Awful player at Monaco and confirmed it here for us

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt