Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Halil Dervisoglu iyidir iyi, gelsin.
Sezon Mertensle, Akbabayla bitmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halille biterHalil Dervisoglu iyidir iyi, gelsin.
CIMBOMUN COCUGU GELIYORR
MUZAFFER AMCA HALLET SU ISI.
Bjk iyi oynamis
Fb iyi oynuyor
Tsnin kadrosu cok iyi
Bizmi?
Vieri ayrı bir adamdı ama Belotti’ye hayır olur mu? Keşke alabilsek.Vieri'nin veliahti var Belotti olmaz mi
Sivas deplasmanında soğuktan donar kalır bize aygır gibi ama hızlı birileri lazım. Omuz yediği zaman rakip etki tepki olarak uçması lazım.![]()
Real adami oynatiyor. Verdigi demecler hep kalacakmis gibi. Ciddi bir haber de yok gidecegine dair. Son macta diri gorunmus diyenler vardiHazard diyolla..
Mabadımı gıdıklayan dedikodular :red:
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Az önce ona bakıyordum acaba olur mu diye EPL'de çok golcü değil de bizim ligde bunu tutacak 1 tane adam yok Uğur Çiftçiyi sırtında alıp taşır üstüne golü atarTakımında da yedek. Kiralayalım o vakid.
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vieri tabii bambaskaydi ama 2016'dan haber oku Vieri yakistirmasini ben yapmiyorum edilen bir lafti o zamanlar. Adamin kariyeri o sekilde ilerlemedi ne yazik kiVieri ayrı bir adamdı ama Belotti’ye hayır olur mu? Keşke alabilsek.
Tam vasat zeka gurbetciHalil tam bir saçmalık olur o çocukta çok ciddi bir iq sorunu var
Deplasmandaki Beşiktaş maçında topu boş kaleye atamadı atsa hakem avantaj verecek penaltıyı kullanıp kaçırtmayacaktıkHalil tam bir saçmalık olur o çocukta çok ciddi bir iq sorunu var
Bjk iyi oynamis
Fb iyi oynuyor
Tsnin kadrosu cok iyi
Bizmi?
..Vieri ayrı bir adamdı ama Belotti’ye hayır olur mu? Keşke alabilsek.
Real adami oynatiyor. Verdigi demecler hep kalacakmis gibi. Ciddi bir haber de yok gidecegine dair. Son macta diri gorunmus diyenler vardi